torsdag 26 november 2020

Vänner citat svenska

Denna sida visar citat om Vänner och ordspråk om Vänner. Om du har få eller många spelar det ingen roll. Vänskap har bara en betydelse.


Dina vänner ska stå vid din sida när rummet brinner och du bredvid dem. En god vänskap betyder allt i denna värld. Ta hand om dina vänner och behandla dem som du själv vill bli behandlad.


Man behöver inte vara ensam, då de bästa vännerna alltid kommer att finnas där för en precis som man själv alltid kommer att finnas där för dem. Ingenting beskriver ens bästa vänner bättre än citat om bästa vänner. Din bästa vän är inte bara en annan person, utan en vän i ett helt annan känsloregister än med dig.


Många personer mäter sitt personliga värde i antalet vänner de har. Detta är dock ett misstag. Ja de sägs att utan vänner är livet inte värt att leva, något att tänka på i dessa dagar utav ytlighet, materialistisk hets och skönmålade fasader. Så här kommer några fina citat om just vänner ! Hitta citat om vänskap här.


Riktiga vänner lämnar alltid spår. Ordspråk om Vänner och Ovänner och citat om Vänner och Ovänner - Sveriges största samling ordspråk och citat ! Många människor som tror sig ha skapat ett hem att leva i, märker ganska snart att de bara öppnat ett värdshus för sina vänner. Läs alla Svenska citat här. Här på vår sida finns det många olika listor över citat. Något som dock alltid har saknats är en bra lista över citat från svenskar, på svenska.


Vänner citat svenska

Idag har vi därför samlat en hel lista med svenska citat gjorda av svenskar och ingen annan. Citat vänner som sviker svenska Vänner och Ovänner ordspråk och citat - livet. Citat som passar när du står inför ett vägskäl i livet. Ingen kan få en att skratta som en bästa vän.


Enligt mig är vår sanna fiende vårt sätt att tänka - förblindade av högmo ilska och förtvivlan. Här hittar du allt från roliga, tänkvärda, kloka och minnesvärda citat till ordspråk från hela världen. Alla dessa citat och ordspråk är kategoriserade och är på svenska. Poesi och visor är inte saker man hittar, utan det är saker som hittar en, och det enda man kan göra är att gå där de kan få tag på en. Sanna och falska vänner - så känner du igen dem.


Vänner citat svenska

Du kan hitta både latinska och svenska , även roliga och kända sådana. Det kommer även finnas möjlighet att hitta citat. Citat om vikten att kunna vara sig själv. En sann vän är en sällsynt fågel.


För fler ordspråk och citat gå in på ordsprak.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg