måndag 23 november 2020

Vanärande

Klicka på länken för att se betydelser av vanärande på synonymer. Typ Kanske har som ambition att vara sveriges bästa synonymordbok. Synonymer är ord med liknande betydelser som kan agera utbytesord till varandra. Ett annat ord för vanärande är skymflig vilket gör dem till synonymer. Ords betydelse beror ofta på sammanhanget, så är även fallet med ordet vanärande.


Synonyms for vanärande in Swedish including definitions, and related words. En synonym är ett ord med samma eller en snarlik betydelse som ett annat ord. En kan säga att en synonym är annat ord för samma sak. Två synonymer kan dock ha olika ton och uppfattas på helt olika sätt. Motsatsor även kallade antonymer, är ord med just motsatta betydelser.


Vanärande rimmar på Närande och andra ord. Glosbe, online-lexikon, gratis. Bläddra milions ord och fraser på alla språk. Definition från Wiktionary, den fria ordlistan.


Vanärande

Hoppa till navigering Hoppa till sök. Not: Ordklasser och siffror hänvisar till synonymordboken överst. Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter och romaner. Föreningen Grävande journalister, FGJ, har tilldelat utrikesdepartementet utmärkelsen Årets rullgardin. Det motsvarar att procent av orden är vanligare.


Alla är listade efter popularitet nedan. Nedan hittar du rätt svar och synonym på vanärande Korsor om du behöver mer hjälp med att avsluta ditt korsord fortsätter din navigering och prova vår. Nä, såhär, just när det gäller lägenhetsbytet så kommer jag välja att inte svara på några frågor för att jag riskerar att liksom avslöja en egen vanärande handling i det. Så att det kommer inte komma något mycket vettigt ur mig när det gäller det. Redaktören vill inte närma sig ämnet alls.


Vanärande

Tidigare under veckan besökte den socialdemokratiska finansministern Magdalena Andersson stadshuset i Kungälvs kommun. En äldre betydelse av ordet är att ha samlag med en kvinna på ett vanärande sätt, såsom utanför äktenskapet eller med våld. I skadeståndsrätt är kränkning sådan personskada som inte är sveda och värk eller lyte och men, men som utgör grund för kränkningsersättning. Riksdagen är den högsta beslutande församlingen i Sverige. Till riksdagens uppgifter hör att besluta om lagar och om statsbudgeten.


Men när obeliskerna grävts fram ur ruinerna av den forntida staden, såg olika påvar till att de restes på nytt. Den katolska kyrkan har erkänt att obeliskerna var ”tillägnade solen av en egyptisk kung” och att de en gång ”gav tom prakt åt vanärande hedniska tempel”. Vissa skulle till och med se det som ett vanärande av sporten, hävdade exempelvis sumoexperten Mark Buckton för nyhetsbyrån AFP. Uppgifter som avslöjar att du själv eller någon närstående till dig har begått en brottslig handling eller vanärande handling. Men Bibeln talar också om trogna personer som brände kvarlevorna av sina döda.


Vanärande

Ett exempel är när Israels kung Saul och hans tre söner hade stupat i krig. Deras kroppar blev kvar på fiendernas område och behandlades på ett vanärande sätt. Han dömdes till tio års fängelse och ” vanärande avsked” av en krigsrätt i Texas för att ha slagit och sexuellt misshandlat fångar. Sergeant Ivan ”Chip” Frederick dömdes till åtta års fängelse, degradering och vanärande avske för bl.


Sigtuna ödelagts av Baltikums hedniska folk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg