måndag 9 november 2020

Vad gör en mediabyrå

Vad gör en mediabyrå

En mediebyrå gör medierekommendationer och medieplaner för sina kunder. De hjälper även till med medievalet och upphandlar reklamplats i olika medier på uppdrag av sina kunder. Medieförmedlare är en förlegad beskrivning då det enbart syftar på transaktioner och administration och mediebyråer har en betydligt mer avancerad flora av tjänster. En Digital Byrå skapar värde åt sina uppdragsgivare genom att öka deras intäkter, vinstmarginaler samt stärka varumärkeskännedom via digitala medier genom att kombinera ett brett spektra av olika discipliner inom digital marknadskommunikation och genom att vara specialist inom sitt område av expertis. Vad gör en Digital Byrå?


Vad gör en mediabyrå

Att välja mediabyrå är ofta en komplicerad process och flera av mediabyråerna har komplicerade upplägg för betalningar. Många av de digitala mediabyråerna tar betalt på mediaspenden och de jobbar både med SEO (sökmotoroptimering) som PPC (Adwords, Bing och Facebook) för att du ska synas på och Internet. Scream Mediabyrå - en av våra. Vi berättar vad Sveriges Mediebyråer gör. Nu söker vi en ledare med starkt driv som brinner för.


Vi är en oberoende mediebyrå som hjälper företag att synas i rätt kanal vid rätt tidpunkt. Komplett mediabyrå med fokus på konverteringar, resultat och design. Studioeast skapar och producerar digital kommunikation i alla dess former, bil film, webb, text, design, print, event med mera. Vi marknadsför via sociala medier vilket är ett snabbt och effektivt sätt att nå ut till rätt målgrupp.


Det är därför vi har ambitionen att på djupet förstå vad som driver din affär. Genom en bra dialog med leverantörerna och att vi förhandlar åt många kunder varje år har vi som mediabyrå ett bättre förhandlingsläge än den enskilda företagaren. Detta tillsammans med en noggrann analys som gör att vi ser vad kunden behöver, och framförallt inte behöver sparar och effektiviserar vi kundens pengar varje år. Om en reklambyrå är specialiserad på marknadsföring på internet kallas den för webbyrå eller digitalbyrå. Det finns dock vissa som håller väldigt hårt på att hålla isär reklambyrå och mediabyrå och istället har de digital marknadsföring som en undergrupp kan man kalla det.


En oberoende mediebyrå och expert på medierådgivning. Vår uppgift är att hitta platsen och tillfället där våra kunder får mest uppmärksamhet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg