torsdag 22 oktober 2020

Whiskyprovning göteborg

Köp Direkt – Leverans på minuter! Se våra 21-timmarskryssningar. Förboka maten, det blir billigare! Minisemester genom Stockholms vackra skärgård. Umgås, ät gott, dansa och ha kul.

Hitta och jämför erbjudanden på upplevelser. Stort utbu bra priser. Greatdays - Upplevelser i hela Sverige - Perfekta presenten. Du kommer få ta del av ett noga utvalt antal whiskeysorter som kommer hjälpa dig bredda dina kunskaper och dina sinnen om och för whiskyn. En Present Att Minnas från Upplevelse.


Vi gör alla typer av dryckesprovningar även i Kungälv, Stenungsun Tjörn och Orust samt Uddevalla. Whiskyprovning i Stockholm, Göteborg eller Malmö m. Har ni önskemål om andra orter så är det bara att ställa fråga till oss.

Familjär och lättsam whiskyprovning i Göteborg. Mitt i Göteborg hittar du den mysiga lilla röda stugan på Parkgatan i stadsdelen Heden, cirka 1meter från Gamla Ullevi. Här leds provningarna på ett lättsamt sätt på övervåningen i den mysiga familjebistron.


Om du vill boka en whiskyprovning har du hittat helt rätt. Hos oss på whiskyprovning Göteborg kan du boka whiskyprovning för både grupper och privatpersoner. Du bokar genom att kontakta oss på mail och meddelar vilket datum du är intresserad av och hur många du vill boka provningen för. Har du inte fått svar från oss?


Det händer att vi hamnar i er skräpkorg, så titta där först. Ge bort eller unna dig själv. Boka en utsökt whiskyprovning i Stockholm, Göteborg , Malmö, Uppsala, Gävle mfl. Systembolaget erbjuder dryckesprovningar i flera butiker. Varmt välkommen att lära dig mer om dryck, eller mat och dryck i kombination.


Expert leder provningen. Skottsk Single Malt eller Whisky från hela världen. Provningen tar 1-5h. Det går också att prova whisky hemma.

Vilken typ av whiskyprovning som passar bäst beror helt på vilket syfte man har med provningen. Därmed slogs det gamla rekordet med personer. Lär dig allt om whiskey. En smakrik upplevelse för dig i Göteborg. Du får under en kväll uppleva whiskyns underbara värld och uppleva den mångfald som denna njutningsbara dryck bjuder på.


Whisky varierar väldigt mycket i smak beroende på dess ursprung och tillverkningsmetod. I flertalet av våra butiker kan du gå på whiskyprovning kvällstid. Det sker efter stängning och med vår välutbildad personal.


Våra provningar tar cirka två timmar och vi har olika typer av teman, från att lära sig grunderna till mer exklusiva provningar. E-post: bokning (snabel-a) gbgvin. Restaurang i Göteborg.


För dig som gillar bra öl - trettio kranar, ett par hundra flaskor och ett kök som vill lite mer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg