torsdag 29 oktober 2020

Varma källor koh lanta

Semesterkortet, läs mer här. Koh Lanta erbjuder allt vi älskar med Thailand. Hitta billigaste resan till solen. Boka din resa online idag! Har du frågor kring din resa?


Varma källor koh lanta

Kontakta oss på mejl eller telefon. Se vårt breda utbud här! Alles wat je wil weten over de Lantana. Lees hier handige verzorgingstips en meer! Här kan man bada i stora varma källor med turkost vatten.


Detta är verkligen en annorlunda upplevelse. Omgivningen är fantastiskt fin med vacker skog. I närheten ligger Blue Lagoon, en annan varm källa som man inte får bada i. Dock går den bra att fotografera.


Vattnet är, som namnet antyder, riktigt blått. Hit kommer turister från hela världen för att bada i de naturliga källorna. Många väljer att kombinera ett besök vid Hot Springs med Emerald Pool som ligger i närheten.


Känslan av att få uppleva det varma vattnet från jordens inre i vårt annars frusna nordiska broderarland står med på många reseälskares ”att göra lista”. Varma källor är väl något de flesta av oss förknippar med Island och dess gejsrar. Men faktum är att detta naturfenomen uppenbarar sig även i Thailand! Sedanfinns det ordnade turer till varma källor som ligger inåt landet. Inte långt därifrån hittar man Emerald Pool som egentligen är ett större område, bassäng, med vacker kristallklart vatten med en underbar fin grön färg i solljuset.


Varma källor koh lanta

Utforska ett ångande naturligt vattenfall och en frodig tropisk trädgår njut av mineralrika, varma och kalla pooler och gå med i en thailändsk yogaklass på det prisbelönta spaets välskötta. Läs gästrecensioner och boka den perfekta boendet med onsen för din resa. Dina drömmars detox – varma källor utomhus på de bästa onsen-boendena. Därefter besöker du Krabis naturliga varma källor och dess heta vattenfall, Klong Thom, beläget i djungeln kilometer söder om Krabi.


Sankampaeng Hot Spring. Den varma våren är väldigt mycket popolär för thailändska lokalbefolkningar för en snabb och enkel timmars blöt. Här kan du ta ett dopp i ett privat badkar, simma i mineralpoolen eller bara suga fötterna i en varm del av den strömmande strömmen. Den andra utflykten ni borde göra är också endags snorklingsutflykten på the 4. Nu när bron har byggts mellan Lanta Noi och Lanta Yai så är det bara en bilfärja mellan öarna och fastlandet.


Varma källor koh lanta

Dessutom håller vägarna på att rustas upp och är på sina håll betydligt mycket bättre än för några år sedan. Det finns många fler fantastiska öar att besöka i Krabi provinsen om man söker längre söderut. Jacuzzi ba ört bad och bad i varma källor. Yoga, Chi Kung och Tai Chi Meditation och olika sortes avslappnings och andningstekniker.


Massagebehandlingar lika de Svenska osv. Till allt detta äter och dricker man hälsosamma saker som olika sortes grönt te, rent källvatten, olika frukt juices, grönsaker och frukter. Det finns även utflykter till tigertempel och elefanttrekking från Ao Nang.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg