torsdag 24 september 2020

Whisky skottland resor

Slösa inte dina pengar: Upptäck våra billiga flygpriser och boka online nu! Högt rankade rundturer, aktiviteter och utflykter i Skottland. Snabb och enkel köpprocess.


Alla resor på ett ställe. Fantastisk semester till bra pris. Reser du charter, flyg eller bokar endast hotell får du alltid vår service på köpet.

För oss svenskar är dessa öar nog mest kända för sin karaktäristiska whisky. Smaken av torv är gemensam för dessa whiskysorter, men därutöver skiljer de sig åt. Denna resa är för dig som vill besöka olika destillerier, men samtidigt hinna uppleva öarnas skönhet.


Därefter blandar vi egen whisky efter eget tycke och smak. Istället för ett diplom så lämnar vi klassrummet med en egen flaska (2ml) cask-strength, un-chill filtered Glengoyne Highland Single Malt. Efter en timmes resa anländer vi till Skottlands vackra huvudstad Edinburgh.


Speysides pärlor Whiskyresa till Islay Whiskyresa till centrala Highlands Whisky och vyer på Skottlands västkust Whiskyprovning på Islay och Jura Whiskyresa till Orkney - Vikingarnas ö Nyhetsbrev Prenumera på vårt nyhetsbrev för att regulbundet få information om whisky , resor och annat som rör Skottland. Boka en rundresa i Skottland ! Följ med på vår resa : Skottland – whisky , slott och Hebrider.

En skottlandsresa som ger reseminnen som varar länge! Från rosa sagoslott går resan vidare till destilleriområdet. Skottland är inte bara känt för sin produktion av öl och whisky , det finns också ett stort antal gindestillerier.


Men vi stannar till vid Macallans moderna byggnad och tar en tur runt destilleriet. Skottland ägnar vi åt ”livets dryck” genom ett besök på The Scotch Whisky Experience. Här får vi efter en interaktiv rundvandring känna ett sting av avundsjuka när vi står framför världens största samling av skotsk whisky. Den sidor stora resespecialen består av två reportage, som besöker tre olika områden i Skottland. Det första reportaget handlar om whisky och golf, går det verkligen att kombinera?


Absolut, jag skulle argumentera att whisky och golf är Skottlands två främsta exportprodukter. Vi besöker skottarnas huvudstad Edinburgh, kör genom de imponerande högländerna och provar nationaldrycken whisky. Vad vore Skottland utan whisky ? Hitta billigaste resan här. Reseguiden - vi har års erfarenhet av resebranchen. Sök billiga resor här.


Femstjärniga aktiviteter i Skottland! Resor till Skottland - Få en reseupplevelse för livet. Och vackert, mycket vackert.


Skottland är också de romantiska slottens, de anrika pubarnas, säckpipornas och whiskyns förlovade land.

Ett land där stolthet och långa traditioner lever i harmoni med öppenhet och utveckling. Vår resa bjuder på såväl storslagna naturscenerier som pittoreska byar och spännande städer. En av mina vänner äger resebyrån Skottlandsresor som arrangerar whiskyresor till Skottland och jag har varit med på ett flertal resor för att prova ut nya resmål. En whiskyresa kan vara en resa där man man bara dricker whisky och besöker destillerier men går även bra att kombinera med andra aktiviteter. Vackra ljunghedar, höga berg, mytomspunna sjöar och medeltida slott erbjuder vi på denna härliga resa till oförglömliga Skottland.


Här blandas historia med nutid och säckpipor med whiskydestilleri! På denna resa besöker vi slott, whiskydestillerier och får åka på den vackra sjön Loch Lomond med båt! Skottland ligger norr om England och upptar därmed den norra delen av Storbritannien.


Under en resa till Skottland får du uppleva storslagen natur, oändligt många sjöar, vackra slott, Harry Potter och whisky i överflöd - saker som alltid har lockat resenärer att resa till Skottland. Oavsett om Nessie finns eller inte så har Skottland så mycket att visa upp och dela med sig av. Glädje, kultur och humor i en ceilidh.


Musik och kiltar på Edinburghs slott vid under The Military Tattoo i augusti. Hebridernas oräkneliga öar med och höglandets stilla natur. Samt givetvis massa ädla droppar av livets vatten, whisky ! Lilla Skottland har idag runt 1destillerier, utspridda över regioner.


Whisky är en integral del av den skotska identiteten. Oavsett om du är nyfiken nybörjade eller inbiten whiskyentusiast, skaffa en billig flygbiljett till Glasgow och åk på skotsk whiskyresa. I Skottland finns mer än kiltar, whisky och säckpipor, på en resa till Edinburgh hittar du vacker natur, härliga människor, spännande arkitektur och – om du vågar smaka – haggis.


Edinburgh har blivit framröstad som Storbritanniens vackraste sta och naturen och arkitekturen här är verkligen oslagbar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg