fredag 4 september 2020

Vinställ vägg

Bredast Sortiment Av Displayprod. Stort urval av exklusiva vinställ. Skoställ, hatthyllor, hallbänkar, vinställ och mycket mera.


Vi är stolta över att kunna erbjuda er kunder Svensktillverkade möbler från Oscarssons. I RoyalDesigns stora utbud av inredning hittar du vinställ.

Fri frakt över 499kr - snabb leverans! Våra vinställ rymmer allt från till 1vinflaskor. Vårt mest populära vinställ är RTA:s påbyggnadsbara vinställ , vilket finns i olika storlekar.


Spana gärna in vårt sortiment för att hitta det vinställ som faller dig i smaken, kanske föredrar du ett modernt vågformat vinställ , eller ett i en mer klassisk design i trä. Vi har ett stort utbud av vinställ till väggen eller golvet i olika färger och material – allt till bästa pris! De vackra stegarna finns i tre längder och kan hängas på väggen i de unika läderremmarna, så du får ett flytande vinställ till väggen. Allt är gjort i de mest utsökta materialen med en känsla för detaljer.


Slutligen finns det ett brett urval av vägghängda vinställ i plast.

Vinställ i plats för väggmontering. För många är vinstället en inredningsdetalj, särskilt de man sätter upp väggen. Collect från Mio i svart smide monteras på väggen och kan bära vinflaskor. Finns att köpa här (reklamlänk via Apprl).


Ett riktigt snyggt vinställ som hängs direkt på väggen och exponerar de vackra vinflaskorna med sann bistro-karaktär. Stilrent i svart pulverlacket stål med plats för flaskor. Mått: höjd 1x bredd x djup cm.


Med lite fantasi kan den också passa andra ändamål - som i badrummet för handdukar eller toalettrullar! Våra alternativ i rostfritt stål kan sättas upp på väggen eller placeras på en hylla. Ett vinställ är inte bara praktisk förvaring, utan fungerar även som fin dekoration. Eller kan du ställa dem på golvet och stapla upp till tre stycken ovanpå varandra.


Vinflaskor ingår inte vid köp av vinställ utan du kan helt ge plats åt dina favoriter! Vårt förråd av vinställ förnyas och kompletteras ständigt av våra vinälskande inköpare, som letar efter de fyndigaste och mest unika vinställen på marknaden för att göra vårt vinställsförråd till ett av Sveriges finurligaste. Bra priser och snabb leverans. When a great deal means a great deal!


Føl den rigtige vinkælderstemning. Snabb och billig leverans.

Vi har vinställ för den större vinkällaren, där hela väggar täcks av viner, till mindre ställ för köket, baren eller restaurangen. Med vinstället Druva förvarar du dina vinflaskor både säkert och tryggt. Det är ett elegant vinställ i smide som finns i olika varianter.


Vi måttanpassar så att vinstället passar just dina behov. Vi har små vinställ för endast en flaska som passar bra för dig som gärna vill ställa fram den finaste flaskan att visa upp, och vi har även större vinställ i form av möbler kombinerade med dedikerade platser för upp till vinflaskor. Scrolla, kolla och välj det vinställ du föredrar! Du kan välja vinställ från Mazzi till vägg som rymmer tre, fem eller tolv flaskor. Alltid smakfull, lekfull inredning och du.


För den mer romantiskt lagda finns populära Recycled vinställ. Det fanns i butiker förra året men verkar inte finnas kvar i sortimentet. Annons ovinställ på Citiboard.


En annan fördel med mer moderna vinställ är att de numera tillverkas i massvis med olika material, färger och stilar. Därför är det inget problem att hitta en vinmöbel som passar ihop perfekt med din övriga inredning, vare sig du vill ställa vinstället i köket, i vardagsrummet eller på någon annan plats.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg