fredag 5 juni 2020

Teleskopskaft 6m

Välkommen till Hemfints sortiment av billiga och riktigt prisvärda spabad. Större utbu bättre priser. Leta i flera butiker samtidigt.


Skaften är tillverkade av aluminium vilket minskar belastningen under arbetet, gummerat skaft ger ett bra och skönt grepp. Perfekt vid målning av industrihallar, större båtar, lager m.

Raka för tak- och solpaneler. Byggd för att motverkar skador på paneler med teleskopskaft med meters kapacitet. Yrkesbutiken - För proffs av proffs! Nå alla grenar utan att klättra!


Den krokformade spetsen gör sågningen stabilare och håller bladet på plats. Kniven på bladets nedre del ger ett rent och exakt snitt nedifrån. Praktiskt teleskopskaft av aluminium för att få ökad räckvidd.

Skaftet passar till Nelson Gardens Takskrapa. Byggsortiment med sådant som håller ihop, färgsätter och möjliggör allt från altandrömmar och VVS-projekt till enkla men smarta. Långt skaft från Fiskars QuikFit-serie.


Längden kan justeras 2-m och snabbkopplingen gör att infästningen mellan skaft och verktygshuvud blir riktigt säker. Nödvändig vid rengöring av plastpool, trädgårdspooler och stora pooler. Helmer Nilsson Om oss. GKLKlämma till TelePlus. Rören är gjorda för att passa i varandra med bra passform.


Mycket kompakt, kollapsade Längd är 55Meter Snygg finish - Färg röd ! FaceLift PhoeniX Förlängningsskaft= Mycket hög materialkvalitet och slitstyrka. Teleskopstang med vattengenomströmmning. Passar bra för rengöring på högre höjd och svåråtkomliga platser, som t. Förlängnings- och teleskopskaft används tillsammans med rollerbyglar och fasadpenslar för målning på vägg och tak samt svåråtkomliga utrymmen där ställning ej kan uppföras.


Finns i längderna 2m till 6m i lackerad tunnplåt och aluminium. Räckvidd upp till m.

Automatlåsning, dubbelregeln låser skaftet och QuikFit-verktygshuvudet tryggt samman. Behändig upphängningslänk. PhoeniX Neon är en renrasiga kolfiber teleskopskaft med extremt god styvhet och låg vikt. Jämfört med glasfiberrör och kolfiber är teleskopiska Hi Modolus kolfiberrör lättare och styvare. Levereras med stabilt högklassikt teleskopskaft (utdraget m).


Ditt förnamn Ditt efternamn Din e-postadress Mottagarens e-postadress Meddelande Skicka en kopia till mig. Abonner på kollektionen teleksopskaft med ATOM Feed - Priser i parentes ( ) er uden moms. Med en bra grensåg som har ett ergonomiskt handtag och ett teleskopskaft kan du forma din trädgård som du själv önskar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg