torsdag 11 juni 2020

Tradera klarna betalning

Implementeer gespreid of achteraf betalen op je site met de Mollie Klarna betaaloplossing. Mollie biedt een Veilige, maar toch Simpele Oplossing voor al je Betaalverkeer. Klarna är ett av Sveriges mest populära betalsätt för handel på nätet.


Som privatsäljare kan du inte längre registrera dig för Klarna. När du handlar med Klarna på Tradera ingår ett köpskydd kostnadsfritt för dig som Traderamedlem.

För fullständiga villkor om Klarnas köparskyd läs mer här. Hur får jag betalt med Klarna ? Nu kan du som Traderamedlem använda Klarna helt kostnadsfritt på Tradera. Första gången du säljer med Klarna behöver du ange det bankkontonummer dit du vill ha pengarna från dina försäljningar, samt en engångskod du får i brevlådan med avsändare Klarna. Sedan är du good to go!


Fyll i den här eller på Mitt Tradera. Säljaren får direkt meddelande om betalningen och kan skicka varan omedelbart, utan att behöva vänta på att insättningen syns på bankkontot. Klarna skickar även hem en engångskod som säljaren behöver fylla i på Tradera innan några pengar kan tas emot.

Med Klarna kan du betala direkt, senare eller dela upp betalningen. Det är du som shoppar, så du bestämmer vilket betalningssätt som passar dig bäst. Vi har blivit informerade om att bedragare genom telefonsamtal utger sig för att representera Klarna. Vi vill uppmana till försiktighet och ber dig ta kontakt med vår kundservice om du mottagit ett meddelande med uppmaning till betalning av ett köp du inte känner igen.


You can change the language in your profile settings after login. Köp online Betala med Klarna ! Ju fortare Du betalar desto snabbare kan jag leverera. Du kan välja att betala på följande sätt: 1. Han ville betala via Klarna.


Forskade lite och ringde sen Tradera då det är första gången jag sålt något där och ovan fick lite klockor att börja ringa. De höll med om att jag inte ska acceptera betalning via klarna och avhämtning då det inte är spårbart. Betalningen skulle stå i hans kusins namn och inte i hans. Jag vill sälja några saker på tradera som är ganska dyra och funderar på att använda Klarna.


Om jag förstått rätt så kan man då skicka varorna spårbart innan man fått betalt och då skickar Klarna en faktura till köparen. Koden för Klarna är för att bekräfta ditt bankkonto på Tradera. Detta görs därför genom inloggning på Tradera och skickas ut via snigelpost av Klarna.


Tro mig, jag har flertalet gånger påpekat för Klarna att jag borde kunna få min kod digitalt via inloggning hos dem, men detta är ej möjligt menar de på.

När köparen har betalat får ni pengarna utbetalt från Tradera inom 1-bankdagar. För din säkerhet kräver vi att du bekräftar dig med BankID när du anger ditt bankkonto. Dessa kan du ändra i Sello och i den här guiden visar vi hur man går tillväga.


Klarna lanserar nu sin betallösning även för handel mellan privatpersoner på Tradera. Den handeln står för procent av handelsplatsens årliga omsättning på miljarder kronor. Från Paypals håll är nyheten väntad.


Det amerikanska bolaget ser svenska Klarna som sin kanske främsta konkurrent på den europeiska marknaden. Tills vidare så kommer de ( Klarna ) att finnas kvar både för företags- och privatsäljare. Vi diskuterar med Klarna hur vi går vidare med det”, säger Stefan Öberg.


Betala på Tradera med Klarna eller Paypal. Erik Engellau-Nilsson på Klarna är positiv till fortsätta sälja betaltjänster till Tradera , trots att sajten blir en del av ärkerivalen. De erbjuder säkra betalningar och man har även ångerrätt om varan inte stämmer överens med annonsen eller om varan inte skickas till dig.


Använd dig helst av Paypal eller Klarna. En säljare på Tradera har möjlighet att få betalt med Klarna utan några extra avgifter. Klarna är ljusår bättre i det avseendet, så om möjligt, försök övertyga Klarna att lösa det åt dig och strunta i Tradera. Vet inte alls hur det fungerar som köpare när man handlar via faktura med Klarna på Tradera.


Vet inte personligen vad som krävs för att få betala med Klarna och faktura via Tradera , men antar att det måste finnas nån sorts säkerhet för att verifiera att personen bakom tradera -kontot verkligen är den korrekta personen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg