måndag 22 juni 2020

Välja betalsätt tradera

Låt kunderna välja de betalsätt de föredrar för att öka konverteringsgraden. Ingen uppstartskostnad. Läs mer om Adyen riskhantering. Upptäck bedrägeriförsök i realtid.


Läs om vilka betalsätt vi erbjuder.

Från kort till mobila plånböcker. Känn igen kunder, blocka bedragare. Nu när du har vunnit auktionen och det är dags att betala rekommenderar vi alltid att du väljer ett säkert betalsätt.


Nedan hittar du information om säkra betallösningar. Välj betalsätt Du kan även betala fakturan direkt via PayPals hemsida, eller till vårt PlusGiro. På Tradera har du möjlighet att erbjuda en rad olika betalsätt. Att erbjuda flera alternativ ökar dina försäljningsmöjligheter eftersom olika köpare föredrar olika betalsätt.


Vi rekommenderar att du som företagssäljare registrerar dig för att ta betalt med PayPal eller Klarna, då dessa erbjuder köpar- respektive säljarskydd.

När du säljer med Traderabetalning väljer dina köpare att betala med Swish, kort eller PayPal direkt på Tradera. Du får sedan utbetalt till ditt bankkonto inom 1-bankdagar. Vi meddelar dig när köparen har betalat och då är det dags för dig att skicka varan till köparen.


Hur väljer jag betalsätt ? Om du är aktiverad för vår integrerade betallösning kommer betalsättet automatiskt väljas på dina annonser. Vi vill såklart att våra medlemmar ska ha den allra bästa upplevelsen av Tradera. Det innebär att du erbjuder vår betallösning i alla dina annonser. Väljer du att betala via PayPal eller Klarna ingår ett köpskydd.


Du ersätts då om du skulle bli lurad. Utöver köpskyddet gäller det på Tradera att agera med sunt förnuft: Köp och handla utav krediterade försäljare på Tradera , helst butiker eller företag. Köp utav erfarna säljare – undvik nya konton. Tradera kommer att utföra utbetalning till Säljaren, antingen styckvis per försäljning eller som ett sammanslaget belopp.


När Tradera har godkänt en Transaktion garanterar Tradera att Säljaren får betalt inom 1-bankdagar, förutsatt att bankkontonumret som Säljaren angivit blivit verifierat. Det enklast sättet är att välja Klarna som betalsätt på din annons när du lägger upp den. För att sedan få dina pengar utbetalda måste du ange ditt bankkontonummer på Mitt Tradera.


Om du vill registrera dig för att sälja med Klarna men inte har något att sälja just nu, kan du göra det här. När ska du handla på Tradera och vad har de för styrkor?

Tradera är bättre för mindre köp så som heminredning, kläder och skor. Med Traderas integrerade betalsätt får ni in pengarna från varje persons försäljning till kampanjledarens bankkonto. Med kampanjkoden hamnar alltså pengarna i er klasskassa oavsett vem som lägger upp annonsen. När du skapar din annons får du välja mellan olika fraktalternativ och uppskatta hur mycket frakten. Värt att tänka på är att Tradera tvingar säljare att erbjuda Paypal (beroende på kategori man valt ). Skulle sälja en mobiltelefon på Tradera en gång och jag kunde inte välja bort Paypal som betalsätt.


Betalning sker via Traderas betallösning där du kan välja på flera olika betalsätt. Jag ansvar ej paket som kommer bort i postgången däremot skickar jag gärna paketet som REK(försäkrat), den extra kostnaden står köparen för. Betalinfo kommer i Traderas automatiska vinnarmejl. Flera betalsätt att välja på. Jag packar noga och skickas försändelsen med Postnord lämnas paketet alltid in hos ombudet.


Mitt ansvar för försändelsen slutar där. Ok det kanske har med att jag inte varit registrerad så länge. Jag har ingen meddelande funktion och kan inte välja betalsätt , utan det står bara: När din vara säljs kommer köparen betala med kort eller PayPal på Tradera.


Håller du med om Traderas 4-stjärniga betyg?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg