onsdag 20 maj 2020

Ullmössa barn

Ullmössa barn

Ullmössa för barn som värmer skönt under kalla vinterdagar! Mössan är fodrad med mjuk och varm fleece som håller små huvuden varma och torra i aktiva utelekar. Välsittande modell som värmer panna och öron med insydda öronlappar som skyddar mot kyliga vindar.


Supervarm mössa för barn med foder i mjuk och varm fleece. Vi har mössor till barn i alla åldrar, från nyfödd till barn i skolåldern. Allt från sköna och mjuka mössor i ekologisk bomull till varma vind- och vattenavvisande mössor. Vi har både hjälmmössor, sydväst, balaclava och fodrade mössor till barn och baby. Topplia ullmössa till barn är en mjuk och behaglig mössa med ribband som ger dig extra god passform.


Ullvantar och Ullmössor i finaste merinoull. Mössor och vantar kan maskintvättas. Unetus från Reima är en babymössa av mjuk och varm merinoull med fleecefoder och en fin bolltofs. Mät dig direkt på kroppen.


Glittertind ullmössa är en varm och mjuk mössa av ull, angora och nylon. Den är en aning liten i storleken, så det rekommenderas att gå upp en storlek. Våra mössor, vantar, kepsar och solhattar i ekologisk ull och bomull skyddar barnet mot kyla och stark sol. När den kallaste kylan kommer är det bra att ha alla ytterkläder redo för barnen och det underlättar om man är väl förberedd innan den första snön faller.


Alla våra kläder är GOTS-certifierade genom hela produktionen. Reflekterande mössa stickad i ullblandning. Varm modell med fleecefoder. Jämför och köp Ullmössor för barn online hos Shopalike Bästa pris De senaste trenderna Stort. ULLF ullmössa , Black-Cerice, One size 17SEK.


Handla enkelt online hos Ellos. Bland våra mössor för barn finns riktigt varmfodrade mössor, stickade vintermössor med fleecefoder, tunnare stickade vårmössor, ullmössa för vår och höst samt en mössa i microfleece som ger perfekt värme under hjälmen. Barn behöver bra mössor när det är kallt ute eftersom både stora och små barn riskerar att snabbt bli nedkylda om huvudet blir kallt. Men det är också viktigt att ditt barn tycker om sin mössa så att den får sitta kvar på huvudet och inte åker av så fort du är utom synhåll.


Barn - o babykläder av giftfria och ekologiska material. Huden är vårt största organ. Den skall skydda kroppen mot skadliga ämnen, reglera kroppstemperaturen och skydda oss mot infektioner. Babys tunna hud gör den extra känslig för kemikalier och för kyla. BABY OCH BARN Ullfleecebyxa med mudd – 1 ekologisk merinoull.


Lägg till i önskelistan. Vindtäta öronlappar skyddar de små öronen. Fin småbarnsmössa för kalla vinterdagar! Mössan är i merinoull och har ett fleecefoder som är mjukt mot huden. Haunted By Nature ULLMÖSSA Unisex.


Värmande, tunn mössa i merinoull och polyamid. Nära passform som gör sig bra under kyliga dagar på vandringen, under. Mjuk mössa i Svanen-certifierad merinoull, som inte kliar. En finstickad mössa i mjuk ullkvalitet med öronlappar.


Ullmössa barn

Mössan har pompoms upptill och på öronlapparna. Vi vuxna kanske går en kort bit från bilen eller bussen till jobbet, men våra barn tillbringar flera timmar utomhus varje dag. Vissa barn springer runt konstant och andra är lugnare.


Med ett praktiskt knytband som håller mössan på plats. Barnstorlekar i mössor mäts i centimeter och anger huvudets omkrets på barnet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg