torsdag 14 maj 2020

Utebliven mens ej gravid mensvärk

Utebliven mens ej gravid mensvärk

Få massor av klubbförmåner, gratis! Ta del av förmåner och erbjudanden. Pröva våra prisvärda tillskott! Fri frakt av beprövad hälsokost. En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online.


Med receptfria läkemedel från Apotek Hjärtats e-handel. Ibland kan mensen vara sen och en av orsakerna är att du kan vara gravid. Däremot måste inte utebliven menstruation bero på graviditet, det kan ha andra förklaringar.


Men om du har haft oskyddat sex borde du ta ett gravidtetstest. Här är sex vanliga orsaker till utebliven mens , som inte har med graviditet att göra: 1. Kraftig viktnedgång eller överträning. Att väga lite och ha ett BMI på under kan göra att mensen försvinner, men det har inte bara med BMI att göra. Väger du för lite är utebliven mens ett tecken på att kroppen inte mår bra. Jag har läst runt på olika forumer ett bra tag och hoppas på att någom av er kanske skulle kunna hjälpa mig.


Utebliven mens ej gravid mensvärk

Jag har varit med om liknande, och en kompis som jag berättade för (som själv är mycket insatt i barnalstrande och vars mamma är barnmorska) sa att det lät som att jag blivit gravid , men att det sedan lett till ett mycket tidigt missfall (eller resorbtion). Min mens är också mycket regelbunden annars men i det fallet var den en vecka sen. Men jag har konstant liknande mensvärk och för två månader sen hade jag en cysta på äggstocken.


Min fråga: Utgår mensen om man har en cysta på äggstocken? Utebliven mens , alla tecken på. Att jag hade ont i ryggen som mensvärk vet jag inte varför men min mens kom där.


Hur länge kan ni ha värk innan er mens sätter igång? Dessutom så känns det inte fullt som mensvärk , jag brukar få jätteont och bli dålig i magen men som det är nu så är det lite mer molande och i övrigt känner jag inte av att mensen är på väg. Men det kan ju vara jag som förtränger allt bara för att jag vill vara gravid. Förutom den uteblivna mensen kan amenorré även ge upphov till svåra smärtor i bäckenet och ryggen. Behandling Fysiologisk amenorré Graviditet och amning ger amenorré vilket är helt naturligt och någonting bra då man under denna begränsade period slipper menstruationens baksidor som blodförlust och värk.


Hos oss kan du hämta ut recept online! Nyheter varje vecka, handla redan idag! Vid utebliven mens kommer mensen inte alls vid en eller flera månader.


Det kan bero på flera olika orsaker, men ett graviditetstest kan vara ett bra sätt att utesluta att det inte beror på att man blivit gravid. I de flesta fall beror utebliven mens på orsaker som inte kräver behandling. Har det hänt någon negativt När test mensen.


Det väcks ofta många frågor och oro mensvärk en utebliven mens. De vanligaste frågorna brukar gravid är jag gravid. Jag har haft liknande mensvärk i en vecka nu utan att få mensen.


Utebliven mens ej gravid mensvärk

Kan jag vara gravid eller inbillar jag mig bara? Mensvärk i en vecka- fortfarande ingen mens. Min är 6-dagar sen, inget plus och inte minsta tecken på att mensen ska komma, förutom en j-vla värk nästintill hela tiden. Tog grav-test i lördags, då var den 3-dagar sen, det var negativt. Nej, egentligen inte tyvärr eftersom det lika gärna kan vara PMS eller kanske stressen över att inte veta om man är gravid eller ej som gör sig påmind.


Och man vet ju aldrig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg