onsdag 20 maj 2020

Teleskopisk snöraka för tak

Teleskopisk snöraka för tak

Ledande tillverkare av Tak. Se Plannjas produkter här. Läs om Plannjas Taksäkerhet här! Sök smidigt på vår hemsida. Hitta närmaste återförsäljare här! Kulörprogram med RAL- och NCS.


Teleskopisk snöraka för tak

Ladda ner kulörprogram här. Bygghandel, Plåtslageri, Husfabrik. Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Mycket praktisk för att få bort snön på växthus-och uterumstak.


Fiskars PowerGear X PXblir bäst i test för den har både sidoskär och rullhandtag, därmed fördelar den trycket på ett mycket bra sätt för användaren. Men det finns många sekat örer. Läs vårt test för att ta reda på vilka andra som är testvinnare och varför.


Ja det kanske vore en ide,tyvärr finns det inget i närheten men tack för tipset! Har hittat ett redskap som ser ut att vara smidigt för att skotta tak med. Om det är för tak så har Jula det – brett blad och långt handtag. Har sökt lite på nätet men det enda jag hittade var en snöraka för tak hos jula ,. Teleskopisk snöraka för tak. Visa lagersaldoFörväntat lagersaldoByt varuhus.


En snöhyvel som du skär snön på taket med och som sedan glider ner på marken via en högblank och grå PVC duk. Du börjar nerifrån takkanten och skär uppåt, lugnt och fint och utan hårda tryck på tak eller snö. Snöhyveln säljs enbart här på vår. Lätt, smidig och teleskopisk takraka som är designad för alla sorters tak (även solpaneler) och kan användas för att skjuta eller dra, utan att skada känsliga ytor. Skaft och blad av aluminium samt skyddsdetaljer av slitstark plast.


Vi reserverar oss för eventuella lagerdifferenser som kan förekomma men vi gör vårt bästa för att alltid visa så korrekt lagersaldo som möjligt. Du kan både raka bort snön, skyffla upp snön och dra ner snön från högre höjder med en snöraka. Hos oss på granngården hittar du flera modeller av snörakor från bland annat Masi för tak , vägar, trappsteg och balkonger. Att skotta snö på tak är lite av en utmaning och kan vara tungt och otympligt med fel verktyg, till exempel lämpar sig inte en snösläde bra för denna typ av snöröjning.


Skotta snö på tak med snöraka. Istället har vi bättre lämpade snöredskap för detta ändamål. Teknisk information Färg: Svart Mått: Blad 630x150x L. Snöraka för tak , 6mm. Rensar effektivt tak med lutning. Justerbart teleskopskaft i glasfiber med snabblåsningar, hyvel och PVC-duk för snön att glida ner på.


Hyveln rullas upp på taket med hjulen och skär genom snön som glider från taket på duken. Glöm halkiga stegar och krånliga säkerhetsselar. Nu behöver du inte ens vara på taket för att skotta det.


Betydligt säkrare än att klättra upp på taket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg