tisdag 19 maj 2020

Tele2 surf

Det bästa mobilabonnemanget är det som ger dig frihet. Välj surf mellan GB upp till Obegränsad och ändra när du vill – vi har ingen bindningstid. Du ska känna dig trygg med att vi alltid har det bästa alternativet för dig. Hos oss är det enkelt att vara kun även när du vill byta abonnemang eller telefon.


Fyll på extra data via sms Du väljer hur mycket extra data du vill ha och kostnaden kommer sedan på din faktura.

All extra data som du köper går att använda i EU och EES-länderna på samma sätt som i Sverige. Dessutom kan du surfa upp till GB utan extra kostnad. Hastigheten stryps vid Gb. Uppgradera eller köp mer data Här kan du som privatkund uppdatera ditt abonnemang, eller köpa mer data till ditt mobilabonnemang eller mobila bredband. Surfa och streama i svindlande hastighet med bredband från Com Hem.


När du sedan är kund hos båda kan du vara berättigad förmåner som dubbel data och extra datakort. Surfen från utlandet femdubblades i juni i år jämfört juni förra året. Och det är Spanien som tycks vara årets favoritland inom EU för svenskarna att surfa i.

Vårt erbjudande omfattar produkter och tjänster inom mobil telefoni, fast. Kanske surfar du mest, eller så föredrar du att ringa. Oavsett om du behöver ett bra kontantkort till surfplattan eller modemet så passar Wifi To Go perfekt. Beroende på hur mycket surf du behöver kan du även välja mellan GB, 1GB eller hela 4GB.


Här fyller du på extra data till ditt abonnemang. Hur kollar jag hur mycket surf jag har kvar denna månad om man har teleabonnemang? Du kan med andra ord använda flera enheter såsom surfplatta, PC eller telefon tillsammans på ett och samma abonnemang. Allt fler vill kunna surfa , chatta och ringa precis som vanligt även när de befinner sig utomlands.


Abonnemangen finns med surfmängder på allt mellan GB upp till GB data. De erbjuder också ett Unlimited-abonnemang med fri surf där du får surfa helt obegränsat. Om surfen tar slut varje månad kan det vara en bra idé att uppgradera Tele Fast pris till ett abonnemang med mer surf. Det ger dig möjlighet att surfa helt fritt inom Sveriges gränser.


Operatörerna kan dock införa några begränsningar, och det gäller den mängd surf du får till ditt förfogande under resan. Ett mobilabonnemang med fri surf behöver med andra ord inte ha fri surf på utlandsresan. Kan man som pensionär teckna mobilabonnemang utan surf ? Nej, det går inte att teckna ett mobilabonnemang för pensionärer utan surf.

Telebegränsningar i sitt abonnemang. Efter upprepade nätproblemen:. De har ett generöst bäst före-datum på den extra surfen som köps till. Hos de flesta andra operatörer håller surfen som mest i ett halvår. Extra surf är dock alltid dyrare per GB än som en del av.


Här hittar du tester, rekommendationer, guider och mycket mer. Har du en fråga om din mobil kan du alltid komma till Surfa för svaret! Köp mobil till nedsatt pris och spara på alla abonnemang. Du kan få så lite som GB per måna men du betalar ganska mycket för det.


Nedan hittar du standardinställningarna för MMS och surf. Dessa inställningar finns inlagda på din telefon när du får den men kommer du inte igång med internet eller MMS är det bra att kontrollera inställningarna. För att hämta inställningar för MMS och internet skickar du ett blankt SMS till nummer 123.


Man erbjuder bland annat mobilabonnemang, kontantkort och mobilt bredband. Oavsett om du är hemma eller utomlands kan du fylla på din surf till ett fast pris om surfen börjar ta slut eller om du behöver mer surf en månad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg