onsdag 27 maj 2020

Tradera ändra betalsätt

Låt kunderna välja de betalsätt de föredrar för att öka konverteringsgraden. Ingen uppstartskostnad. Läs mer om Adyen riskhantering. Upptäck bedrägeriförsök i realtid. Läs om vilka betalsätt vi erbjuder.


Från kort till mobila plånböcker. Känn igen kunder, blocka bedragare. Nu när du har vunnit auktionen och det är dags att betala rekommenderar vi alltid att du väljer ett säkert betalsätt. Nedan hittar du information om säkra betallösningar.


Vi meddelar dig när köparen har betalat och då är det dags för dig att skicka varan till köparen. Du får sedan utbetalt till ditt bankkonto inom 1-bankdagar. Jag var då tvungen att kolla hur det såg ut på min egen dator när jag loggar in. Det enklast sättet är att välja Klarna som betalsätt på din annons när du lägger upp den. Om du vill registrera dig för att sälja med Klarna men inte har något att sälja just nu, kan du göra det här.


Att erbjuda flera alternativ ökar dina försäljningsmöjligheter eftersom olika köpare föredrar olika betalsätt. Vi rekommenderar att du som företagssäljare registrerar dig för att ta betalt med PayPal eller Klarna, då dessa erbjuder köpar- respektive säljarskydd. Betalsätt för auktionerna som skapas för Musikhjälpen är förinställt och köparen kommer att betala direkt till Radiohjälpen. Du som säljare står för frakten.


Om det rör sig om högre köpesummor är det därför extra rekommenderat att man betalar via något av dessa säkra betalsätt. Om du har fler än ett Microsoft-konto loggar du in med det konto som används för prenumerationen du vill ändra. Tradera ingår idag i Paypal-koncernen.


Om du uppdaterar ditt barns prenumeration ser du till att du loggar in med barnets konto, inte ditt konto. Leta reda på prenumerationen i listan och välj sedan Ändra ditt betalningssätt. Ifall du tänkt att ändra priset efter första perioden välj inte detta, eftersom att det finns många användare som kollar efter “senaste annonser” och för dem kommer det gamla priset att dyka upp ifall du valt att starta om annonsen automatiskt. Ifall du ändrar priset och startar om annonsen manuellt undviker du detta.


Vi delar också information om din användning av vår webbplats med våra partners för sociala medier, annonsering och analys. Vi accepterar flera olika betalsätt via Klarna. Faktura, kort samt betalning via internetbank.


Tradera ändra betalsätt

Detta är något som PayPal ska kunna hjälpa dig vidare med så att du kan komma in på ditt konto och ändra detta. Anledningen till att säljare kan behöva använda sig av endast PayPal som betalsätt grundar sig i om säljaren har en säljbedömning eller inte. Ja, som ruberiken lyder. Kommer förmodligen vinna ett bud på tradera men har ändrat mig pga plötslig ekonomi kris. Med kampanjkoden hamnar alltså pengarna i er klasskassa oavsett vem som lägger upp annonsen.


Tänkte sälja en gammal iMac GGlobe som jag har liggandes. Jag skulle vilja använda swish eller kontant betalning eftersom jag enbart tänker erbjuda avhämtning och det blir enklast. Swish som de länkade mig till var direkt till säljarens tel. Missvisande och ingen ansvar.


Det har även prisutvecklingen. Morgan konstaterar dock att Zündapps mopeder generellt sett är dyrare, men det finns billigare exemplar än den unika 125:an. Har du valt att använda oss som betalningsmetod kan köparen välja att betala med faktura, delbetalning, kort- eller direktbetalning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg