tisdag 17 mars 2020

Täcka finnar kille

Professionella råd från våra hudterapeuter - gör vårt hudtest redan idag! Vi på Skincity vill sprida vår kunskap och kärlek till hudvård vidare till dig. Hoppas ni gillar videon och uppskattar den. Finnar är ett resultat av en inflammation i talgkörtlarna.


Den uppstår när bakterier i talgkörteln börjar bryta ner fett, som täpper till talgkörtlarnas mynningar, till bland annat fettsyror. Fettsyrorna är starka och irriterande och kroppen försvarar sig med en inflammation.

Vill du täcka rådnåder, finnar eller andra problem du har i ansiktet? Då passar denna video perfekt för dig! Alla produkter finns på hemsidan som jag. En concealer döljer mörka ringar under ögonen och eventuella rödheter, som finnar eller rodnad.


Välj gärna en variant i penselform, som är lättanvänd och tunn i konsistensen. Jobba in produkten i huden med en makeupsvamp eller fingrarna. Fixera din concealer med puder, så lägger den sig inte i linjer.


Jag orkade inget när problemen var som störst, hela ansiktet vad täckt av finnar även hela ryggen var täckt av finnar.

Jag gick till läkaren och fick roacutan rekommenderat men jag visste inte vad jag skulle göra. Det kliar inte längre så mycket men jag har haft röda finnar eksem i det området i snart ett år. Dock har den propylenglykol i sig men men.


Tror ni hudlotion är bra? Dom områdena vill vi ju inte täcka med smink i onödan, och man får en mycket naturligare helhet om man bara täcker där det behövs istället för att lägga ett tjockt lager i hela ansiktet. Jag är en kille på år som har problem med finnar som fort övergår till sår som sen varar och de bildas skorpor. Jag har haft detta problem i många år och det jag har kommit fram till är att under somrarna så är min hud jättebra och jag får väldigt sällan sår. Akne, som ofta kallas finnar , är utslag som beror på inflammerade talgkörtlar.


Ofta kommer akne i ansiktet, på bröstet och på ryggen där du har flest talgkörtlar. Det går att bli av med akne, även om det kan ta lite tid. Akne beror inte på dålig hygien.


För jag har ju visat er förut hur man kan sminka bort en enstaka finne , med concealer o. Men det är ju inte lika enkelt när man har många finnar , man har ju inte tid att sminka bort finne för finne när man har 1stycken. Då får man istället fokusera på hela områden. När man täcker över akne med kosmetiska akneprodukter gömmer man finnar. Detsamma gäller att täcka över finnarna med smink.


Det viktigaste för att just TÄCKA är faktiskt concealern.

Foundationens uppgift är inte att täcka finnar , utan att jämna ut din hudton, så använd en tunn foundation som låter huden andas. Ibland kan man behöva dutta lite extra concealer på de ställen där det behövs efter att man applicerat foundation. Dem som är under huden och inte håller på och flagnar o äcklar sig går ju att täcka hyfsat men inte dem små jobbiga.


Jag har ett STORT problem, jag får finnar ganska lätt och när jag får dom så är dom riktigt envisa och vill aldrig försvinna och jag har jättesvårt att hålla fingrarna i styr och måste alltid pilla på dom så fort dom dyker upp. Många produkter som marknadsförs som anpassade för akne och fet hy är inte alltid de bästa för att behandla finnar , eftersom de innehåller uttorkande ingredienser som alkohol. Visst kan det i stunden fungera att torka ut finnarna, men en anledning till att man kan få finnar är just att huden är fuktfattig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg