onsdag 18 mars 2020

Tack för att du finns i mitt liv dikt

För du är speciell och värdefull för mig. Det som gör dig unik finns i ditt sätt att vara, din styrka och ditt mod och allt som du kan klara. Den kärlek som du ger i omtanken om andra ger lärdom om hur vi ska vara mot varandra.


Du är en sån person man lätt kan hålla kär. Så tack för att du finns just sådan som du är.

Tack för att du finns här för mig! Du lär mig le åt allt som är svårt, Du finns vid min sida när livet är hårt. Att tacka med vett och etikett : Det är uppskattat med ett tack när du varit på fest, fått hjälp, blivit uppvaktad eller fått en present. Förlåt mig för att jag var för ung för att se vad vi hade, förlåt för att jag var för ung för att finnas stark vid din sida när du verkligen behövde mig där. Ett djupare förlåt för vad jag sen gjorde mot ditt hjärta och dig, för att i mitt ungdomliga förvirrade sinne bli av med dig just där och då.


Kram från din älskling Klasse. Tack alla som grattade och firade mig på födelsedagen! Hjärtligt tack för all uppvaktning på min födelsedag!

Vi tackar för grattis och stämning god! Ni gav oss alla en minnesrik dag med glädje och känslor av alla dess slag! I världen är du bara någon, för någon är du hela världen. Så liten plats en människa tar på jorden, mindre än ett träd i skogen.


Så stort tomrum hon lämnar efter sig. En hel värld kan inte fylla det. Far har räckt ut handen mor har fattat den.


Något som jag också är intresserad av är att fotografera och då blir det gärna moln, natur och mat. Ifall ni behöver hjälp med att lägga till dikten på. Men ni har gjort massor för mig ni har stöttat mig och bara funnits där utan att veta om det. Utan er är jag ingen, om några år kanske jag inte finns kvar vem vet vad som händer. Ni ska veta att ni är allt jag har och dom jag känner mig trygg med.


Det är du som får mig att kämpa för mitt liv. Det är du som ur mitt hjärta tar bort denna smärtsamma kniv. Du finns i mitt hjärta föralltid. Jag älskar er mer en guld.


Du är min andra halva som jag vägrar att tappa bort.

Tanken av ett liv utan dig syster vill jag inte leva. Din lilla syster Noras. Rodrigo min älskling Du är som Ken. En dikt till Min älskade Ronny Paulsen.


Den har hjälpt mig att få höga betyg när vi har gjort tal på svenskan i skolan. Hoppar du , Hoppar jag! Du lärde mig le åt allt svårt, sickness Du finns vid min sida när livet är hårt. Att varje slag, about it det slår för dig. Om du intre trivs i extrakilona är det här schemat rätt väg att gå.


Det bästa är att du kan göra de hemma. TACK för att du anpassade ditt liv efter oss.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg