fredag 15 januari 2021

Vidga gardinskena

Praktiska och snygga gardinskenor. Köp enkelt hos Textilgallerian! Gardinskenan kan enkelt kapas till önskad längd med en bågfil. Vill du förvandla ett lager gardiner till två?


Då kan du komplettera med den här skenan.

Det korta väggbeslaget är perfekt för lösningar nära fönstret. Vägg- och klämfäste medföljer. Innehåller: gardinskena , spår (längd 1cm), väggbeslag (cm).


Det behövs endast en skruv för att montera beslaget i taket. Passar för gardinskena med eller spår. Montering av IKEAs gardinskena Vidga , fästes i tak. Behövs slagborr samt laserpass.

Ett komplett set för de flesta fönster. Om du vill kan du komplettera med unika glid-på-snöre, för att skapa vackra, böljande veck och en fantastiskt stilfull känsla i rummet. Om du fixar hörnanslutningarna i båda ändarna av takskenorna kommer gardinerna också att blockera ljuset på sidorna av fönstret. Gör att du kan skapa hörnlösningar.


De medföljande kontakterna kan användas för att fästa gardinskenan i tak och väggarmaturer eller anslut gardindäck för att skapa en längre kombination. Hitta rätt gardinstänger för just ditt hem. VIDGA enda gardinskena vit (7963). Vi har gardinstänger i mässing, gul med vita fästen och mycket mer. Köp online eller i butik på JYSK.


Komplett skenset för det nya och enklare sättet att hänga gardiner Flexi set innehåller allt du behöver för att skapa en vacker gardin med böljande vågor. Tänk på att en gardinskena enkelt kan kapas och man kan också förlänga dem med ett tillbehör som man sätter mellan två stycken för en skarv. På så vis har vi återanvänt alla stänger från vår gamla lägenhet för att passa i huset.


Jag är på jakt efter gardinskenor som man kan sätta direkt i taket för ett draperi som ska gå från golv till tak. Jag läste någonstans att gardinstänger som man kan ändra längd på kan man sätta ihop, men jag vet inte om det stämmer. Jag vet inte hur det är med just Ikeas gardinstänger, men med de jag har hemma (minns tyvärr inte var jag köpte dem) skulle det gå utmärkt att skarva ihop flera stycken.

Hänga gardiner på gardinskena Kvartal från Ikea. Gör om matbord till ditt drömbord. Billiga nagellack vs dyra. Korta väggfästen gör att du kan placera gardinerna närmare fönstret.


Fixturen är enkelt fastsatt i taket med en enda skruv. Bortskänkt: Vidga kaplåda och gardinskena - IKEA Prylen i den här annonsen från Älvsjö (beräkna avståndet) är redan bortskänkt. Så här använder du en 1-fingerkrok med extra hög fattning (som gör att din gardin kommer extra långt ner och löper fritt under gardinskenan ) för att enkelt s. I Kirsch sortiment gardinskenor hittar du både gardinskena för tak och gardinskena för väggmontering. Panela gardinskena är en kraftig 2-spårig aluminiumskena för.


Då funkar inte billiga smala plaststänger från Ikea tyvärr. Om man inte vill sätta upp gardinskena i taket men ändå vill ha hotellkänslan. Du kan behålla samma gardinskena , vilket är ett smart beslut som är bra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg