tisdag 19 januari 2021

Vilka butiker är anslutna till resurs bank

Ett smart verktyg som ger dina kunder samma smidiga och säkra köpupplevelse oavsett vilken kanal och enhet de väljer att använda. Bara de butiker som är anslutna till resurs bank. Tror att det alltså går hos alla butiker som erbjuder avbetalning genom resurs bank. Jag har ett Resurskort som jag fick för något år sen. Har inte använt det på länge eftersom sådana krediter är det dyraste man kan ha.


Får man fråga vad du skall köpa och i vilken butik ? Båda presentkorten gäller i Galleria Center Syds anslutna butiker , caféer och restauranger. Du behöver inte ett kort till varje butik ! Och nu vet jag inte vilka som har det. Vi har bytt leverantör från Cashcom till Resurs bank. Befintliga presentkort gäller tillsvidare som vanligt, med undantag för HM, Stora Coop och Piraia som inte har möjlighet att ta emot presentkort just nu. Viktigt att veta gällande presentkort från Cashco– Kortet är giltigt som betalmedel i anslutna butiker (se butikslista nedan).


Merparten av våra anslutna butiker har egenprofilerade kort. Exempel på sådana samarbetspartners är NetOnNet, BAUHAUS och Mio och givetvis. Med Tjänsten kan du välja mellan olika betalningsalternativ för distansköp av produkter och tjänster över Internet hos säljföretag som är anslutna till Tjänsten. Verksamheten är marknadsledande inom finansiering i detaljhandel och var den bank som lanserade begreppet ”räntefritt’’ i Sverige redan på 80-talet.


Exemplet förutsätter att räntan och avgifterna är Oförändrade under hela kreditperioden. Andra sätt att utnyttja krediten kan leda till såväl en högre som lägre effektiv ränta. Resurs Bank samarbetar med en mängd olika butiker och branscher.


Den effektiva räntan är beräknad i enlighet med Konsumentverkets riktlinjer. Avrundning tillämpas till närmsta högre krona. Du kan alltid handla i den butik eller kedja där du ansökte om kortet. Det visar en genomgång som SvD Näringsliv gjort.


Nischbanken fick senast i dagarna skarp kritik av Konsumentverket. Maken till krångliga fakturor finns inte och det är så uppenbart att de vill att man ska missa att betala rätt avgift o. Supreme Card är ett av Sveriges mest generösa betal- och kreditkort. Detta kostar kr och är en engångskostnad. Vi rekommenderar dock att personen som tänkt använda extrakortet själv blir medlem hos NOWO och ansöker om ett eget kort. Marginalen ger rabatt hos ca 1butiker och Re:member hos ca 2butiker.


Den som har ett kort kan logga in på hemsidan och se vilka butiker som är anslutna till rabattsystemet (enbart E- butiker ). Per Ekwall berättar att antalet svenskar som använder sig av Swish nu har vuxit till miljoner. Och använder man Swish som privatperson är steget enligt honom inte så långt till att även vilja använda betalsättet i transaktioner med företag. Vi vet ju att det ger otroligt bra konvertering. Med enkla lånet kan du låna upp till 300.


För mer information om betalning hos Ticket Klicka här I övrigt gäller svenska lagar och förordningar. Just nu kan man köpa presentkort i vår automat i Citygallerian och hos Nya Flora på Drottninggatan 41. Inom kort kommer vi även att vara gång med försäljningen hos andra ombud.


Lendo anslutna banker.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg