torsdag 14 januari 2021

Ving bali

På den indonesiska ön Bali finns verkligen allt för alla smaker. Hitta billigaste resan här. Upp till rabatt i Bali. Sista minuten-erbjudanden. Vings resor till Bali.


Ving bali

Vill du uppleva så mycket som möjligt under din semester kan du kombinera flera resmål under samma resa. Här finns allt och lite till att välja mellan, allt från enkla hotell med två hjärtan, till exklusiva hotell med fem hjärtan. Ska du resa med barn finns barnvänliga hotell med barnklubb och vattenrutschbana, och det finns även lyxhotell med direkt strandläge.


De flesta hotellen ligger nära stranden och alla har en eller flera pooler. I Seminyak bor du nära den balinesiska landsbygden, med risfält, djungel och överallt en frodig grönska. Om du reser upp till hantverks- och konstnärsbyn Ubud kommer du få se mycket längs vägen: små byar, marknader, dramatiska berg och urgamla tempel.


Ving bali

Ubud är perfekt för ett par nätter i kombination med stränderna längs kusten. Efter ett par dagars avkoppling i bergen kanske du längtar till Sanurs barnvänliga strand eller till Kutas stora utbud av nöjen. Blir du trött på solstolen kan våra utflykter på Bali ta dig till allt från fantastiska vattenfall till magiska, varma källor. Njut av havsbrisen på en katamaran-tur till ön Lembongan eller våga dig in i fladdermusgrottan Goa Lawah. Boka din resa till Bali med Apollo.


När du åker med Apollo till Bali börjar semestern redan på flyget. Sök och boka hotell online. Lågpriser på hotell i Balin. För många är Bali ett drömresmål. Det vackra grönskande landskapet är fyllt av vulkaner, risodlingar och längs kusten finns det många sandstränder.


Bali ligger i södra delen av Indonesien, till ytan ungefär dubbelt så stor som Gotland. Tripadvisors bedömning av Bali tycks ligga i linje med trenden inom svenskarnas resvanor. Intresset för Bali ökar starkt här hemma. Bali är en flik av paradiset som bjuder på en hel palett av upplevelser.


Modernt strandliv Nära stränderna, i de områden där våra hotell är belägna, finns ett modernt badortsliv med gott om vattensporter, restauranger, butiker med lokalt hantverk och barer som tävlar om de färggrannaste drinkarna. Att cykla runt bland bergsbyar, bevattningskanaler, frodiga terrassodlingar och tempel är en upplevelse utöver det vanliga. Här upplever du det riktiga Bali , endast en kort resa från turistorterna längs kusten. Bali är också känt för sina utmärkta möjligheter till surfing i världsklass. En resa till Sanur på Bali passar särskilt bra för dig som vill ta det lugnt och upptäcka det genuina Bali , med dess traditionella marknader och vackra stränder.


Ving bali

Sanur är också ett populärt resmål bland barnfamiljer – den palmkantade stranden är nämligen långgrund och skyddas från dyningar av ett snorkelvänligt korallrev. Kuperad terräng, vackra risodlingar, och intensiv grönska – att Bali sen lång tid tillbaka är en semesterfavorit är fullt logiskt. Naturen är sagolikt vacker.


Tidigare var det framför allt backpackers som åkte till Bali , numera finns ön med i utbudet hos de flesta charterbolag. Jämför och boka resor till Bali , Indonesien. Balis skönhet finns inte bara i naturen. Hej Jag har inte varit på Bali sen talet: Så nu ska jag dit med sambo och behöver råd gällande boende både på Bali o på Giliöarna.


Bali i en vecka sen ut till någon av Giliöarna. Vi reser lätt o enkelt o bor helst nära vattnet. Passa på att boka vinterns resa till värmen - och njut av dagar fulla av sol och bad!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg