onsdag 6 januari 2021

Weibulls stoppar mossa

Du hittar garanterat dina must haves hos oss. Passa på - Gäller hela utbudet. Köp professional stylers här. Sebastian Professional hårvård. Begränsad kampanj - Missa inte.


Weibulls stoppar mossa

Unna dig äkta arganolja här. Foundation, concealers, Glow etc. Superrabatt på topprodukter här. Köp online och välj om du vill hämta i varuhus eller få hemleverans.


Handla online till toklåga priser. BAUHAUS - När det måste bli bra! Lätt att använda och har en positiv inverkan på gräset. Vattna alltid ut med en stril på vattenkannan.


Undvik stenplattor då de kan bli missfärgade av järnsulfatet. Stoppar mossa blandas med vatten och sprids med fördel ut med vattenkanna och spridarramp eller med tryckspruta. I förpackningen finns ett mått och du använder två mått till tio liter vatten och det räcker till mossbekämpning av tio kvadratmeter.


Löses upp i vatten och vattnas ut. Innehåller järnsulfat som motverkar mossa och gör även gräset grönare. För inomhusbruk endast. Stoppa Möss är helt ohörbart för människor. Riv bort den med en kratta.


Andra steget i Weibulls enkla koncept för en grönare gräsmatta är att så nytt gräs. Mossan svartnar och dör. Om du har mossa i gräsmattan bör du använda ett bekämpningsmedel t. Det går också bra att använda vattenlösligt Järnsulfat FerroGent (1-dl. i liter vatten på kvm). Använd alltid en spridarramp till vattenkannan.


Gör endast detta om du INTE har mossa i gräsmattan. Lämpar sig även mycket väl för trädgårdsskjul, lador och för husvagnar och båtar under vinterförvaring. Gräset antar en lätt grönsvart färg precis efter spridning, vilket jämnar ut sig på ett par dagar och övergår i en stark grön färg. Produkten absorberar och förebygger mossa genom gräsets ökade växtkraft.


Weibulls stoppar mossa

Weibulls Snigelfritt Ett unikt och naturligt bekämpningsmedel mot alla sorters sniglar. Strös ut i blomsterrabatter och odlingar där sniglar äter växterna. Sedan köra med gödsel för att snabbt få igång växandet för att sedan avsluta med ett mer långsiktigt dyrt Weibulls nånting gödsel.


Långtidsverkande gräsmattegödsel som innehåller tre olika former av kväve, som ger snabb och långvarig verkan. Sänder ett specifikt ultraljud som ligger i gnagares hörfrekvens, som bara irriterar gnagare och stör inte andra djur. Weibulls trädgårdsprodukter Weibulls plantskydd och träduppbindare är robusta produkter för alla trädgårdar och odlingar.


De skyddar dina träd och buskar mot angrepp från djur och väder. Investera i produkter från Weibulls så ger du dina träd bättre förutsättningar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg