onsdag 24 februari 2021

Vilka frågor kommer på teoriprovet 2015

Alla körkortsfrågor du måste kunna på din dator, mobil och surfplatta! Plugga hemma och klara provet! Diskutera, ställ frågor om allting som är relaterat till körkort. Dela med dig av dina egna erfarenheter, vilka frågor fick du på teoriprovet. Teoriprovet , även kallad kunskapsprovet, är teoridelen av förarprovet för att ta körkort.


Provet görs på en dator och består av frågor som du ska svara på inom minuter.

Om du har särskilda skäl kan du få göra teoriprovet muntligt eller med en tolk. Tror ni att det räcker att man pluggar på körkortonline. Någon som gjort teorin nyligen?


Här hittar du ett mycket stort utbud av standard grepp till låga priser från alla kända golfgrepp märken. En fråga som med största säkerhet kommer på teoriprovet är följande. Du kör med din bil på en enkelriktad väg och ska svänga till vänster, hur ska du placera dig på körbanan. Till vänster på körbanan 2. I mitten av körbanan 3.

Livrädd inför April redan nu då körtkort ska tas, så jag undrar hur frågorna inför teoriprovet ser ut? BARA kryssa i frågor eller måste man skriva på någon fråga ? Om jag fattat rätt är det ENDAST kryssa i frågor. Men hur många ungefär? Dessa frågor fick jag på teoriprovet Posta i dennna tråden om allt som handlar om att ta körkort för bil. Vilka frågor fick du på teoriprovet , tips för din uppkörning, få hjälp med körkortsteorin.


Frågor som kan komma på teori provet ! När ja sedan gick till teoriprovet och det visade sig att ja var klar med testet på min å. En funktion där man övar på frågor som man tidigare svarat fel på skulle göra det lättare att förbättra sig. I övrigt bra, jag uppskattar den fina designen. Jag läste teori boken gånger snabbt och gjorde frågorna på denna sida, och klarade teoriprovet på första försök. Inom vilka områden har flest personer fel på teoriprovet ? Det finns faktiskt två områden som du bör plugga lite extra på om det är så att du ska ta körkort.


Vi pratade med Ylva Lundin som är kommunikationschef på Trafikverket Förarprov för att ta reda på hur det ligger till. Det är ett antal hundra frågor som de gör ett urval av: har du svårt att lära dig av böckerna, kommer det ju inte bli lättare att försöka lära in flera hundra frågor ? Det finns alltså inget facit du kan utgå från och därmed korrekt anta att du får just de frågorna. Många gör provet gång på gång och hoppas på att till slut få ett prov man känner igen.

I det nya kunskapsprovet som Trafikverket tagit fram vet datorn vet vilka frågor man fick senast och genererar därefter ett unikt prov för varje individ. Så hur står det till med dina kunskaper? Ta del av informationen på trafikverket.


Varva övningskörning på en trafikskola med privat övningskörning för att få mängdträning. Jag kan lova er att om ni klarar testerna här klarar ni GARANTERAT teoriprovet utan några problem. Detta gör att du ökar din förståelse och kommer ihåg dina kunskaper inom körkortsteori längre.


Genom att göra frågor i varje kategori ser du enkelt vilka delar av körkortsteorin som du behöver öva mer på och vad du redan kan. När du klarat av alla kategorier kan du gå vidare och göra Teoriprovet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg