onsdag 3 februari 2021

Whiskyprovning mackmyra gävle

Expert leder provningen. Spännande Whiskyprovning i Gävle med passande smakbitar! Greatdays - Upplevelser i hela Sverige - Perfekta presenten. Du får under en kväll uppleva whiskyns underbara värld.


Ta vänster över motorvägen och fortsätt ca. MED BIL FRÅN SANDVIKEN Kör Emot Gävle.

För den intresserade finns här allt du behöver veta om dess tillverkningsprocess, historia och smaker. Du får lära dig om hur vi tillverkar whisky och hur våra små 30-litersfat påverkar mognaden och smaken. Med allt från framställningsprocesser till lagringstekniker har man skakat om den annars ortodoxa whiskyindustrin. I vår restaurang, belägen strax intill destilleriet, kan du njuta av vällagad mat och dryck i avslappnad miljö.


Vår nya meny bjuder på utvalda, smakkombinationer med grunden i det svenska och lokala köket. Sweden on the international whisky map. So it goes without saying we’ll be celebrating with an eventful anniversary year.


Efter turen blir det ett besök i röken och i det väldoftande skogslagret där kunder lagrar sina personligt beställda 30-litersfat.

MACKMYRA PROVNING ett utmärkt tillfälle att fördjupa sig i whisky. Följ med oss på ett spännande smakäventyr på Grand Hotell i centrala Gävle ! Vi arrangerar olika vinprovningar, ölprovningar och whiskyprovningar tillsammans med goda delikatesser så som ost, choklad och lakrits. Eventen tar plats i ett väldigt mysigt rum med anrik historia för oss Gävlebor. Vi anordnar även privata event vid.


Vi har paket med boende, mat och besök med provning i Whiskybyn. Kom även för att njuta av våra över 2sorters whisky som vi erbjuder i vårt sortiment. Välkommen på whiskyhelg. Mackmyra 20-year anniversary!


Upplev en förstklassig whiskyprovning på Grand Hotell i Gävle. Det sitter fler män än kvinnor i styrelsen. Testa en premiumsida på hitta. Jämför pris på Whiskyprovning. En smakrik upplevelse för dig i Gävle.


Lär dig allt om whiskey. Whisky varierar väldigt mycket i smak beroende på dess ursprung och tillverkningsmetod. Och nu sitter jag på tåget hem från Gävle , mätt och rätt trött av lunchens whiskyprovning.


Jag har träffat riktigt inspirerade människor, knutit nya kontakter och lärt mig mer än jag trodde jag skulle veta om whisky för en tex vecka sedan.

Anna-Sofia Winroth, författare och grundaren av Gefle Chocolateri, kommer också att hålla en choklad- och whiskyprovning. Vi utför allt från ny- och tillbyggnationer, fönsterbyten, takarbeten till renovering. Det börjar dra ihop sig så här kommer lite mer uppgifter. Jag behöver ha reda på vilket alternativ ni vill ha på huvudrätten. I kombination med detta får din konferens, kurs eller besök hos oss på Forsbacka en riktig upplevelse.


MACKMYRA DESTILLERI Upplev den svenska maltwhiskyn där den föddes. Kasta slipsen, sparka av dig skorna och upplev den nya, jordnära bruksmentaliteten. Högbo Brukshotell erbjuder hotell, konferens och allmänt livsnjuteri.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg