torsdag 11 februari 2021

Whirlpool micro bäst i test

Hos oss hittar du ett stort utbud av det senaste på elektronikmarknaden. Fri frakt över 5kr, dagars öppet köp och snabba leveranser. Besök MediaMarkt idag! Hitta ditt närmsta varuhus.


Vi har butiker i hela Sverige.

Missa inte våra otroliga kampanjer. Beställ online för snabb leverans. Se testvinnare och vilka produkter och tjänster som blev bäst i test. Vissa delar av köttfärsen kokades upp till över grader, vilket innebär att bakterierna frodas!


Bäst i test är mikrovågsugnen från Whirlpool , som klarade en upptining utan problem och var dessutom snabbast. Whirlpool MAX klarar sig riktig bra. Den svenska testportalen Test.


Modellen har testats på flera parametrar som till exempel effektivitet och funktioner, och eftersom den klarar sig riktigt bra , utser de experterna modellen till testvinnare.

Här handlar det dessutom om en fristående mikrovågsugn. Läs vårt test så vet du vilka mikrovågsugnar som är riktigt bra och prisvärda. I testet blev det tydligt att den hanterade de vanliga uppvärmningsfunktionerna väldigt bra och det var egentligen bara i betyget för att värma nappflaska som den inte fick så bra betyg. Den är lite hög, men bortsett från det passar den ytterst bra i alla hörnen av köket.


Självklart kan du även ha den mot en slät vägg. Själva mikrandet gav fantastiska resultat. Detta är troligen tack vare Whirlpools avancerade och patenterade 3D-teknik, som enligt leverantören ska ge ett ännu bättre resultat, ännu snabbare. Maskinen har ett tredubbelt distributionssystem med tre mikrovågsantenn för att ge en bra värmefördelning i hela ugnen. Whirlpool designar sina egna program och deras mikrovågsugnar har alltid varit bra på upptining.


Manuella mikrovågsugnar alltid långsammare än de automatiserade, eftersom tekniken i ugnarna är mer anpassad till automatiska funktioner. Det finns oerhört många märken och modeller av mikrovågsugnar som fungerar bra trots ett något lägre pris. I denna guide får du en bra översikt av de bästa mikrovågsugnarna på marknaden just nu. Artikeln är baserad på ett antal externa tester av inbyggnadsugnar. Vi tittar i denna artikel närmare på vilka modeller som har korats till testvinnare och går igenom inbyggnadsugnarna var för sig för att komma fram till vad som gör varje ugn till ett bra köp.


Mycket snabb upptining och mest användarvänlig. Nej Nej Coline MM717CRO Jämn temperatur vid upptining.

Mindre användarvänlig. Cylinda Sverigetvätten IND N har ett par smarta funktioner, men har i test fått låga betyg på ett antal punkter. Lista över de ugnar som är bäst i test och bäst bland 3recensioner. Laboratoriet gräddade två plåtar med muffins samtidigt i varje ugn och därefter bedömdes utseendet på bakverken. Bäst lyckades Siemens där alla muffins blev jämnt gräddade och jämna i formen.


Det kan jämföras med Gorenje och Whirlpool där vissa muffins höll på att brännas medan andra inte gräddats klart när plåtarna togs ut. Med Whirlpool Crispfunktion kan du baka och laga mat med ett krispigt,. Vilken höjd på produkten passar bäst för dina behov? Jämför priser och läs recensioner på Inbyggd Mikrovågsugn.


Vi hjälper dig att hitta rätt Inbyggd Mikrovågsugn och göra ett billigt. Med varmluftsfunktion får du kortare tillagningstider, grillfunktion gör att maten får extra färg och med ångkokning blir grönsakerna godare. Ju fler effektnivåer och program mikrovågsugnen har, desto lättare är det att få bra resultat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg