torsdag 9 juli 2020

Vilken frisyr passar jag i test

Läs mer och hitta närmaste återförsäljare! Välkommen till vår konfigurator. Volkswagen som passar just dig! Men vilken frisyr passar just Du i? Har du koll på sin egen ansiktsform kan du undvika att gå i klassiska fällor.


Det är till exempel inte alla som passar i lugg eller i hårda linjer.

Detta gör frisyrer som har volym uppe på huvudet och inte på sidorna. Har du uppsatt kan du med fördel låta det se slarvigt ut och låta slingor hänga löst. Har du tröttnat på din gamla frisyr och funderar på att färga håret? Om du har funderat på att förnya din hårfärg ett tag, men inte riktigt kunna bestämma dig för vilken look du ska satsa på, så har du hamnat helt rätt. Vilken frisyr passar jag i? Gillar du infographics?


Alla kan passa utmärkt i alla typer av frisyrer. Jag tänkte hjälpa er att få det lättare att välja frisyr efter din ansiktsform.

Många kan kolla på en bild och – SÅDÄR vill jag se ut. Tittar man lite närmare på det så kanske den personen på bilden har helt annan ansiktsform, hudton eller att bilden i sig är retuscherad. Vem har inte blivit sugen på att klippa lugg efter att sett ett avsnitt New Girl? Både Hannah Simone och Zooey Deschanel är supersnygga i sina luggar.


Alexa Chung har garanterat inspirerat någon till att ta till saxen. När du väl bestämt dig för att klippa lugg, kan det vara svårt att veta vilken typ som passar dig bäst. Du passar i det mesta och kan våga dig på att byta frisyr ofta. Satsa på frisyrer som du trivs i och få håret att framhäva dina bästa sidor.


Sist men inte minst: I Style My Hair ingår även Store Locator för att hitta din närmaste L'Oréal Professionnel-salong var du än är för att få din favorit- frisyr. Frisyrer du ska satsa på: Har du ett ovalt ansikte? Att visa din frisör eller kolorist dina test -looks i Style My Hair är ett bra sätt att börja konversera och ett perfekt sätt att visa vad du hade i åtanke! Sen tryck på virtual salon och sen virtual hairstyle så kan man testa lite hur man passar i olika frisyrer. Ett av nordens bredaste skönhetssortiment, 30.


Sugen på en frisyr eller en ny hårfärg? Ladda upp en bild och se vad som passar dig bäst innan du ger dig iväg till frisören! Auktoriserad återförsäljare av skönhetsmärken. För att smalna av ditt ansikte och få det att passa ihop med din runda ansiktsform så kan du.


Haha alltså jag har skrattat så mycket när jag klippte ihop den här videon #128514; Mina gamla Photoshops-skills fick komma till användning när jag i den här video-guiden pratar om olika ansiktsformer.

Vad man kan tänka på om man vill softa till sin ansiktsform och vad man kan tänkas passa i. Studera bilder från olika event för att se vilka kändisar som har en kall, respektive varm, underton. Titta på vilken färg de bär på klänningen och avgör om färgen passar dem. Då får du snabbt ett hum om vilka färger som även skulle passa dig. Har du en varm hudton passar du bäst i varma färger, som guldblond och varma beige nyanser. Du som har en kall hudton klär bäst i en kallare hårfärg, som askblon svart eller en kall brun nyans.


Om du har koll på den kan du unvika att gå i klassiska fällor. Gör vårt enkla test här nedanför! Har du till exempel päronformad ansiktsform passar du antagligen lite extra bra i lugg.


Här kan du få hjälp att hitta frisyrer som passar just Din ansiktsform. Att vi ska välja rätt frisyr till våran ansiktsform är viktigt men det gäller även benan. Det finns vissa riktlinjer på vad som passar bäst i men jag kör lite olika ändå, det är precis som man känner sig.


Jag ska uppdatera er lite mer angående detta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg