tisdag 7 juli 2020

Vem har email address

Storsäljande silverschampo här. Ger kraftig, långvarig stadga. En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online.


Finns det något sätt att göra detta? Kan ju nämna att det är en hotmail.

Det har aldrig varit lättare att träffa människor. Du kommer snart att upptäcka att många andra i ditt område letar efter den som är special precis som du är. Personen i fråga har använt sig av mitt smeknamn och en bild på mig när den har pratat med en av mina vänner på msn. Min vän har aldrig lagt till denna personen på sin msn och vet inte alls vem det är.


Riktigt läskigt när en okänd uppger att va en själv. Spåra en person med hjälp av hans Email. Ja, som rubriken lyder. Hur tar man reda på vem som äger en viss e-mail adress?

Min systerdotter får hotfulla mail via sin. Vem äger denna e-mail ? Eniro har lagt ut hela telefonkatalogen för privatpersoner på Internet som gratistjänst. Här kan du söka telefonnummer och adresser till de flesta privatpersoner i Sverige. Du kan även få reda på till vem och till vilken adress ett telefonnummer går. Den som skickar ett epost kan skriva in vilket namn som helst som avsändare, och vilken toppdomän som finns med i eposten säger inte heller något om vem som skickade det.


Man kan dock få lite mer information genom att titta i epostens brevhuvud. IP-nummer och i retur få resultat om vem som är ägare eller vem IP-numret tillhör. Genom informationen som du får vid en Whois-IP slagning på en IP-adress kan du sedan kontakta ägaren. Ta del av andras tips och tipsa själv! Adresser, telefonnummer och kartor till alla företag och personer.


Hitta med hjälp av vägbeskrivningar och gatubilder. Detta kan användas för att spåra ip adress till person. Fungerar det inte att söka på addressen är det bara att gå in på Har du glömt ditt lösenord?


I första läget får man bara fram ditt IP-nummer. Sedan är ju frågan om du har fast IP-nummer eller om du har ett dynamiskt IP-nummer.

Med hjälp av IP-nummret får man med hjälp av en knappryckning fram vem din internetleverantör är. Men att sedan få fram vem du är dvs namn, adress, bostadsadress o personnummer är betydligt svårare. Hos oss görs detta i My City ( my.citynetwork.se ). Om du har fått virus i din dator så kan det förekomma att detta gör att mail skickas ut från din dator automatiskt. Om alla mail skickas från Stockholm utom ett som skickas från Örebro och herr trakasserare befann sig i Örebro då, oavsett om han tjuvlånar någon annans Wi-Fi för att skicka breven. Det är bra om samhället får koll på hur vanligt detta är.


Har letat lite och inte funnit den tjänst jag söker (troligen har jag blivit blind). Jag skulle vilja veta vilka personer som bor på en viss address (även omyndiga personer). Detta skulle vara bra ibland då kunden inte har beställt varan men jag har en beställning hos mig. Du kan också skriva i ett telefonnummer eller mobilnummer.


Vill du avgränsa din sökning kan du skriva in gatuadress, stad eller postort. Först visas träffar med exakt stavning därefter träffar med liknande stavning. Kanske vill du lista ut vem som har skickat ett mail till dig, eller kanske du är nyfiken på vem postade ett meddelande som du läser på nätet. Om du har IP-adressen för ursprung, kan du enkelt använda vår gratis uppslagstjänst för IP-adresser.


Det kännetecknas av högre tillförlitlighet än andra typer av elektroniska meddelanden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg