tisdag 14 juli 2020

Vinteraktiviteter stockholm

Vinteraktiviteter stockholm

Få ut det mesta av din sightseeing! Boka online och spara pengar! Upplev staden från vattnet. Hundratals möjligheter. Se staden på dina villkor. Alla de bästa turerna på din resa.


Vi får besöka delar av slottet som inte visas vid ordinarie guidningar. Vi besöker olika delar av slottet, även vindar. Andreas fokus är Nicodemus Tessins arkitektur.


Obs: Rundvandringen kan vara fysiskt krävande, en hel del trappor. Hoppa ombord på en isbrytande båt, upplev en skärgård i vinterskru färdas på Djurgårdens kanaler eller njut av en dignande brunchbuffé ombord ett vackert Art deco-fartyg. Här finns ett nästan outtömligt utbud av aktiviteter. Vi tipsar om våra favoriter.


På vintern har vi tre favoriter. Välbesökta museer och unika pärlor. Klassiker som Vasamuseet och nykomlingar som ABBA-museet och Fotografiska. Säg även till om ni ser några felaktigheter i guiden.


För första gången visas flera av bilderna upp och det sker då i den förort där bilderna är tagna. Detta är Ingrid Lindebergs första separata fotoutställning. Vad sägs om att flyga fram med svävare över is och hav på Djurö, segla Kitewing över fjärden, bada i isvak eller göra skidtricks på en studsmatta vid Kungens Kurva. Vill du äta gott hittar du säkert något som lockar bland våra utvalda restaurangpärlor.


Den vinteraktivitet vi vill slå ett slag för här utövas däremot på isen, med skridskor på fötterna! Stockholm som vi har glömt och borde lägga med i guiden. Gör då någon lagstärkande och rolig aktivitet innomhus.


Kanske fångarna på fortet, eller en klurig problemlösning på er konferens eller kontor. Så här i vintertid finns det som bekant en rad olika roliga och spännande vinteraktiviteter man kan ägna sig åt, så som utförsåkning, längdskidåkning, skridskoåkning och skoteråkning med mera. En av de allra vanligaste vinteraktiviteterna är utan tvekan utförsåkning. Smaka, upplev, se och känn.


Vinteraktiviteter stockholm

Möjligheterna är nästan oändliga – hela stan är full av. Vi är mobila med alla aktiviteter och kan flytta oss till konferensanläggningar nära dig. Ladda ner pdf vinteraktiviteter. Igår var sista föreläsningen inför jul och nyår.


Vi har lång erfarenhet och ett brett utbud av. Solbelysta och vindskyddade platser ska tas tillvara. Allmänhetens engagemang tas tillvara Dialogmetoder ska utvecklas för att passa alla typer av brukargrupper. Förslag och perspektiv ska fångas upp vid både planering och förvalt-ning.


Vinteraktiviteter stockholm

Hur staden utvecklas när vi blir fler stockholmare. Inspiration och praktisk information från stadens bibliotek. Information about the city for International visitors.


Hitta rätt aktivitet för nästa kick off, företagsevent, svensexa eller möhippa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg