torsdag 30 juli 2020

Världens godaste småkakor

Världens bästa småkakor. Sju sorter ska de vara om det ska vara riktigt kalas, förstås – här är recepten på alla småkaksfavoriter! Småkakor är goda , festliga och inte minst smidiga att servera!


Småkakorna passar perfekt till barnkalaset likaväl som till en vanlig fikapaus. Kolla in våra härliga recept på småkakor.

Det är något visst med småkakor. Imponera på dina gäster med nya sorters småkakor och klassiker som drömmar, bondkakor och kolasnittar. My sweet lord i sötsakshimlen!


Hur goda blev inte dessa? Kakor i olika smaker och former. Sju sorters kakor är en klassisk fikatradition, ”swedish fika” är numer känt världen över.


Här är våra favoriter på dom godaste småkakorna. Fyllning: 2g blåbär (minst!) msk potatismjöl msk socker tsk vaniljsocker.

Blanda ihop ingredienserna till botten. Ni vet säkert hur kladdigt det blir när biskvier ska fyllas, toppas och doppas i choklad. Jag vet att många till och med drar sig för att göra biskvier just på grund av det. Men, nu är det så att Biskvier enkelt kan bakas i långpanna.


Vips så var det problemet löst. Så galet enkelt och gott ! Som vanligt har jag ingen självdistans när det kommer till småkakor. Men jag tror faktiskt att de är världens godaste havrekakor. Hemligheten är nog ändå smöret.


Och havregrynen och allt det andra, så klart. Men det är något med smör och havregryn ihop, det blir helt enkelt alltid gott. Lasagne, jag lovar, världens godaste lasagne. Har gjort den massvis med gånger och den är såååå god. Risken med lasagne är att den blir för torr, smaklös eller att lasagneplattorna förblir hårda men den här blir verkligen god.


Helt perfekt enligt mig! Mjuka lasagneplattor, galet god fyllning och så krämig.

Min fru gör världens godaste sockerkaka. Alltså: v-ä-r-l-d-e-n-s g-o-d-a-s-t-e ! Förbjudet, förstås, för den som inte kommer överens med sitt BMI. Men vad vore livet utan förbjudna frukter? Hoppas ni har en underbar dag i höstvädret så här.


Receptet finns här på sajten. Mina allra godaste småkakor , so far…! Känns konstigt men samtidigt lite skönt att bara vara hemma och inte göra någonting särskilt. Jag och Nomi bakade lite igår, och förutom kärleksmumssnittarna så blev det dessa godingar med choklad i. Så nu är hela frysen fylld till bredden med småkakor. Tur att vi har en liten tjej som snart ska ha kalas här hemma.


Nämligen receptet på världens godaste morotskaka. Ja, enligt mig alltså. Den ska vara saftig, tung och kryddig men botten får inte vara för hög. Det får heller inte vara för mycket botten i förhållande till toppingen– som i sig ska var frisk, krämig och inte för sötsliskig. Den här fyller kriterierna!


VÄRLDENS godaste pastagratäng som är en blandning mellan spaghetti och köttfärsås och lasagne. Den är extra krämig med extra mycket ost! Både klassiska favoriter blandat med lite nya.


De flesta småkakor går snabbt och lätt att baka med dessa enkla recept med bilder steg för steg. Och jag vågar nästan påstå att detta är världens godaste tekakor, och de är så lätta att baka hemma att det nästan borde vara lag på att baka dem en gång i månden #128578; Mjuka, fluffiga och så där perfekt fluffiga. Duka upp till kafferep med sju sorters kakor.


Drömmar, kolasnittar, hallongrottor, sockerringar, chokladlöv och jitterbuggare. Här hittar du recept på smuliga småkakor som är så goda att de hoppar in i munnen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg