fredag 31 juli 2020

Utflykter phuket ving

Passa på att boka en resa till Thailand. Hitta billigaste resan här. Högt rankade rundturer, aktiviteter och utflykter i Phuket. Snabb och enkel köpprocess. Tired of Endless Searching?

Ving erbjuder resor till Phuket året runt. Find Phuket on DownloadSearch. Det går också att kombinera flera resmål under samma semester om du vill uppleva så mycket som möjligt under din resa.


Det är särskilt smidigt på Phuket eftersom det sällan är stora avstånd och är billigt att ta sig mellan resmålen. Vill du se något mer än Patong under din resa till Phuket är det bara att ta för dig av Thailands största ö. Gör en kort utflykt med tuk tuk eller longtail-båt så väntar öde stränder, gamla tempel, kultur och tät djungel. Vill du dyka finns även den möjligheten endast en kort båtresa bort!


Sol och bad på Phuket Phuket har många härliga stränder och om du vill ta dig till någon av de närliggande stränderna är ett smidigt och uppskattat sätt att åka med en taxibåt, så kallad longtail-båt.

Du kommer till stranden, njuter av dagen och åker tillbaka den tid du avtalat med båten. Vill även tipsa om mina favorit stränder på Phuket , som tex Laem Sing,Nai Harn samt Ya Nui Beach. Boka utflykter och upptäck mer än bara sol och bad på semestern! På de flesta resmål kan du förboka dina utflykter redan hemma. Det gör du antingen här eller via vår app – oavsett om du reser med Apollo eller inte.


Vill du vänta med att boka dina utflykter tills du är nere på resmålet går det givetvis också bra! Hela Patong är ju en enda stor upplevelse i många delar. Och bortom Patong väntar resten av Phuket , med safaris, dykning, fem olika golfbanor och mycket mer.


Varför inte ta en titt på Vings utflyktsprogram? Resa med barn d Patong är myllrigt, intensivt och på sina håll helt inriktat på vuxna. Och stranden är inte särskilt långgrund. Naturen har mycket att erbjuda i Phuket och du kan till exempel göra ett besök till Sirinat nationalpark och uppleva mer stränder, fantastisk natur och havssköldpaddor. Vid Phuket Shooting Range i Chalong kan du roa dig med att skjuta dina vänner i en exotisk miljö som får dig att känna dig precis som Rambo.


En relativt okänd men rolig aktivitet är att åka wakeboard på Phuket Cable Ski i Kathu. Fantastisk semester till bra pris. Vår örundtur på Phuket innehåller höjdpunkter som den mäktiga Big Buddha-statyn, templet Wat Chalong, en cashewnötsfabrik och huvudstaden Phuket town.

På en annan utflykt får du både besöka elefantcentret Seaside Retreat, göra en flodtur på bambuflotte och se ett räddningscenter för havssköldpaddor. Som det perfekta exotiska resmålet har Phuket även en hel del sevärdheter. Ett känt exempel är ön Ko Tapu från James Bondfilmerna. Ta en tur på Phuket Zoo och se alla spännande och ovanliga djur, eller se några av Phukets alla imponerande vattenfall.


Vi har valt ut en rad lokala samarbetspartners som erbjuder prisvärda utflykter av god kvalitet. Det finns massor att se och göra! Varje år gör vi en genomgång av vårt utbud för att ge dig den bästa upplevelsen. Följ med och upptäck Phuket tillsammans med oss!


Utflykterna bokar du direkt på resmålet. När du bokar din resa till Phuket med Ving kan du välja mellan en rad resmål längs Phukets fina västkust. Här kan du välja mellan allt från livliga Patong Beach med sitt gytter av kommers och nattliv, till oexploaterade och fridfulla Nai Yang Beach. Lugnet går också att finna i Khao Lak, som ligger ca två timmars bilresa norr om Phuket.


Det är genom utflykterna du kommer nära Bangtao Beach. Det kan handla om äventyr i naturen. Eller sevärdheter och spännande intryck av landets kultur. Men även båtutflykter, shoppingturer och festkvällar med det lokala kökets specialiteter. Vilket du än väljer får du reseminnen som varar längre än solbrännan.


Dessutom finns tydliga regler för om- och avbokning, och för vad som ingår i priset. Om du skulle få problem eller bli missnöjd med utflykten vet du alltid var du ska vända dig. Då är det enklast att boka utflykten direkt via din reseledare.


Vårt svenska charterbolag Ving har beskrivit Patong som en blandning mellan marknad och folkfest, vilket är en mycket lyckad beskrivning som också avspeglas på själva stranden. Den som ändå söker lugn kan lätt hitta små massagebodar utplacerade, där man erbjuds allt från pedikyr till en äkta thaimassage, även på Patong Beach.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg