tisdag 7 april 2020

Viaplay avsluta

Viaplay avsluta

Se svensk TV inom min. Du kommer åt Hantera paket när du klickar på svarta knappen ovan eller går in på viaplay. Läs mer om hur du avslutar ditt paket här.


Aktuellt just nu, frågor och svar. Om du vill säga upp hela eller delar av ditt abonnemang gör du det snabbast genom att du kontaktar vår kundservice på telefon. Hyr filmer på nätet och se live sport som Champions och Premier League. Bra på resan, på landet eller om du kanske inte vill slösa på surfpotten. Om det är bra så fortsätter jag använda det.


Men har hört det ryktas om att det kan krångla endel. Så vill vara helt säker på att det inte finns nån hake med att registrera sig. Om du inte ser alternativet för att avsluta ditt konto måste du avsluta abonnemanget hos din faktureringspartner.


På sidan Konto (Account) ser du antingen en länk som innehåller anvisningar om hur du avslutar ditt konto hos din faktureringspartner, eller anvisningar för hur du kontaktar din faktureringspartner för att avsluta kontot. Viaplay har alla TV serier och kanaler online. Vi tipsar om filmer och serier inom alla genrer du måste se! Spara offline, titta när du vill, hör av dig till vår supertrevliga kundservice om något strular. Om du gillar oss och vill fortsätta - gör ingenting.


Ditt abonnemang rullar vidare och betalningen dras varje månad. Avsluta paketet när du vill på viaplay. Där du befinner dig just nu kan du inte registrera ett nytt konto eller köpa och byta paket.


Det är ett bra sätt att se efter om man tycker att utbudet är passande och om man tycker att det är värt 1kronor i månaden. Kontakta kundservice om du har några frågor. Ingen bindningsti du kan avsluta när du vill. Har du delbetalning av hårdvara?


Så länge du har ett aktivt abonnemang hos oss kan du ha delbetalning på din hårdvara. Detta eftersom dina abonnemang kan vara beroende av varandra eller påverka andra tjänster du har hos oss. Film, sport, serier och TV kanaler när det passar dig. Streama via din dator eller våra appar. Prova veckor fritt, utan bindningstid!


Viaplay avsluta

VIAPLAY LURAR KUNDER ! Trots att vi sade upp avtalet samma dag som testperioden gick ut ! Amazon inklusive Transparent, men risken är väl att de i fortsättningen hamnar hos. Ska avsluta rundan med enkel putt - då händer det som inte får hända Kommentatorns reaktion är helt underbar! Du får e-mailet med instruktioner hur du skall gå tillväga för att utnyttja erbjudandet inom 1-dagar efter att du lagt din order och den skickas till den e-post ditt CDON-konto är kopplat till. Jag försöker avsluta mitt konto.


Men under användarinfo står det Vi lyckades inte hämta dina kunduppgifter. Var god försök lite senare. Hur ska jag avsluta mitt konto? Netflix har mycket eget material vilket inte alltid är bra men mycket som är värt att se som tex Stranger Things, Black Mirror, Thirteen reasons för att nämna några.


De erbjuder hög kvalitet på msteria tex Dolby Vision, HDR och erbjuder också Atmos ljud.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg