tisdag 14 april 2020

Takskrapa granngården

Hitta produkter för trädgår djur och lantbruk. Allt för det jordnära livet! Varmt välkommen till Granngården. Lantbruk och Skogsbruk! Skapa trivsel i ditt hem.


Takskrapa granngården

Skrapans raka kortsida är till för takets plåtdetaljer och den taggiga kortsidan ruggar upp de partier av mossa som inte lossnar. Praktiskt teleskopskaft av aluminium för att få ökad räckvidd. Skaftet passar till Nelson Gardens Takskrapa. På Granngården hittar du ett stort sortiment av produkter som hjälper dig ta bort mossa.


Vi har allt ifrån gösel mot mossa till mossmedel och mossbekämpning. Vi har även högtryckstvättar, ogräsmedel, takskrapor och andra trädgårdsredskap. En smart takskrapa förenklar takrengöringen. Många av oss drömmer om den perfekta gräsmattan och för den som ska nyanlägga en gräsmatta finns många saker att tänka på. Här kommer några tips!


Takskrapa granngården

Av Granngården kan man köpa mycket som har med hus och trädgård att göra. Besök deras sida för att se deras utbud av takskrapor. Nedan bilder på en takskrapa med teleskopskaft och en takrännerensare från Granngårdens hemsida. Om den vänstra takskrapen: Teleskopskaft till takskrapa Nelson Garden.


Idealiskt redskap om du vill skrapa bort tjockare partier av mossar och andra påväxter från tak och takpannor. Använd det här formuläret för att söka butik. Välkommen till Granngården ! Hos oss hittar du ett brett utbud av produkter för djurägare, trädgårdsfixare och lantbrukare – allt för det Jordnära livet!


Webbshop och 1butiker! Takskrapa av plast som används för att enkelt skrapa bort tjockare partier av mossa och annan påväxt från taket. Fäst gärna skrapan på Nelson Gardens praktiska teleskopskaft för ökad räckvidd. Nelson Garden har utvecklat en takskrapa med teleskopskaft som ger dig en räckvidd på meter. Skrapans långsidor har olika profiler, utformade så att de passar de flesta tvåkupiga betongpannor.


Skraphuvudet är böjligt och har ett huvud anpassat för de vanligaste kuptyperna i Sverige. Efter att du har fått ner mossan kan du använda en takränneskopa för att ta upp mossan och frakta bort. Börja med att ta bort stora klumpar med mossa, det går enkelt om du har en takskrapa. Tvätta därefter taket med en ångtvätt eller högtryckstvätt, beroende på vilken typ av tak du har och hur tåligt detta är.


Kom ihåg att alltid spruta uppifrån och ner, annars kan det komma in fukt innanför takpannorna, vilket kan skada tjärpappen. Används till takskrapa för ökad räckvidd. Tillsammans erbjuder de en effektiv och lättarbetad gör det själv-metod som ger ett snyggt tak och rena hängrännor. Besök stora företag som Byggmax, Beijer Bygg, Granngården , Biltena och Bauhaus för att kunna köpa en billig och bra takskrapa. En billig takskrapa med teleskopskaft kan man tex.


I konceptet ingår en smart takskrapa med ett flexibelt teleskopskaft så att du enkelt och mycket effektivt. Teleskopisk takraka som är designad för alla sorters tak (även solpaneler) och kan användas för att skjuta eller dra, utan att skada känsliga ytor. Praktisk takskrapa av plast som används för att enkelt skrapa bort tjockare partier av mossa och annan påväxt från taket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg