onsdag 8 april 2020

Trådlös stektermometer

Beställ köksutrustning online - Tingstad. Omsorg från topp till tå! Rätt utrustning på rätt plats. Välj emballage efter din image. Jämför produkter inom kök och kökstillbehör.

Hitta lägst pris på hos Pricerunner. Se urval av Hushållstermometer! Större utbu bättre priser. Leta i flera butiker samtidigt. Detta är en stektermometer och en timer i ett.


Den är utrustad med sex olika steklägen som alla är lätta att ställa in. Det är dessutom att ställa in en egen temperatur manuellt. Knapparna är något små, men displayen är stor och tydlig.

Här finns en trådlös mottagare och både den och termometern har ett bordsstativ. Hjälper dig att lyckas med söndagssteken! Denna trådlösa stektermometer har tydlig guide till rätt temperatur beroende på typ av kött och hur välstekt du vill ha. Naturligtvis finns det även manuella inställningsmöjligheter för dig som har egna preferenser. Grilltermometern larmar vid uppnådd temperatur eller inställd tid.


Stektermometer med upp till m räckvidd mellan basenheten vid ugnen och mottagaren. När ansatt tid eller temperatur är uppnådd notifierar enheten med tydlig ljudsignal. Stålspunnen, värmebeständig kabel som tål att klämmas i ugnsluckan.


Köp Matlagningstermometrar online på kjell. Smart trådlös stektermometer för mobilen eller surfplattan. Underlättar matlagningen med enkel avläsning av temperatur och tid. Med dubbla timerfunktioner och dubbla givare kan du hålla koll på två olika temperaturer samtidigt.


Trådlös stektermometer Coline. Håll koll på temperaturen och tiden när du lagar mat och bakar. Kort sagt är Muurikka ett highend märke för många personer och deras trådlösa stektermometer är en produkt som håller väldig god kvalité.


Lång räckvidd på meter.

Muurikka trådlösa stektermometer har en ordentlig räckvidd på meter som räcker för de flesta hem och vill du använda den i grillen så går det också bra. Användarvänlig med tydlig display, rejäla knappar och enkel inställning. För ugn, utomhusgrill m. Bältesclip på mottagaren. Snabbval för sorters kött.


Exakt temperaturjustering. Digital nedräkningstimer (äggklocka). Upplev full kontroll över grillningen och uppnå. Delbetala i upp till månader.


Termometern kanske kategoriseras som stektermometer , men produkten fungerar minst lika bra som en grilltermometer för snabb avläsning. Med en stektermometer eller ugnstermometer kan du enkelt och smidigt hålla koll på vilket gradtal din stek har. En köttermometer är smidigt att ha nära till hands och vi har bland annat en populär trådlös kötttermometer från OBH Nordica. Förutom kött termometer kan din kökstermometer självklart användas till andra rätter. Bli först med att skriva en recension.


Maximal temperatur: 2°C. Drivs av ett AAA-batteri (säljs separat). En av termometrarna klarade inte testet, två hade bättre tur medan de två sista fick en hel del beröm. Vill du köpa en digital termometer ska du göra det hos oss på termometerbutiken. Vi har ett stort utbud av inne- och ute digitala termometrar till bra priser.


Med en termometer eller en väderstation kan du veta den exakta temperaturen och anpassa dig därefter. Vi har trådlösa termometrar och väderstationer för både inomhus- och utomhusbruk som visar temperaturen samt andra funktioner såsom minimum och maximum temperatur på en digital skärm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg