tisdag 7 april 2020

Utflykt med barn stockholm

Vi tar dig till Eckerö på 2h! Se alla våra priser här! Snabb och enkel köpprocess. Barn uppskattar att vara utomhus och en stor fördel med många utflyktsmål i Sverige är att det är gratis. Det kostar inget att ha en picknick i skogen eller samla snäckor på stranden.


I kategorin utflyktsmål samlar vi alla smultronställe där du kan tillbringa dagen med dina barn och din familj.

Vi gör våra tester själva. För varje utflyktsmål har vi som prisexempel beräknat inträdespriset för en familj med tre barn på och år en lördag i november. Stockholm – som går hem hos både barn och vuxna. Saltsjöbadens friluftsba Nacka. Friluftsbadet har såväl damba herrbad och mellanbad.


Vid mellanbadet finns en sandstran hopptorn och studsmatta för barnen. Vägg i vägg med Kokpunkten ligger populära Steam Hotel, läs mer och boka här. Awin) Tom Tits Experiment, Södertälje.


Tom Tits i Södertälje är ytterligare en perfekt utflykt en regnig dag.

Flera våningar fulla av roliga experiment som gör naturvetenskap och teknik roligt och lätt att förstå för barn. Picknicka i herrgårdshagen Vid Nyckelvikens herrgård i Nacka finns hagar med får och lamm, en allmän grill, gröna ängar såväl som bergsklippor med utsikt över vattnet. Dra dit och njut av en picknick. Ta en slottsfika Ett besök på Tyresö slott med efterföljande fika på Café Notholmen rekommenderas. Jag och mina barn är ofta iväg på utflykter och då brukar vi ta med oss vår egna utflyktsmat (länk till flera recept) som kan vara exempelvis en pastasalla plättar, wraps och liknande.


Vattnet är därför kristallklart, vilket passar perfekt för en dagsutflykt med bad. Glöm inte att ta med simglasögonen. Missa inte heller att läsa om hur du kan laga mat med barnen utomhus, vilket är perfekt under utflykten. Vi har alla aktiviteter och upplevelser för barn att hitta på utomhus.


Här har vi listat hur mycket skoj och kuligheter som helst. Det allra bästa i stan för. Våra dagsturer passar de allra flesta smaker, även för de yngre i familjen.


Dagskryssa med oss till Åland. Barnens favorit kan vara ett spännande besök på Birka Vikingastaden. Att ta sig runt i en storstad mitt i sommaren med barn behöver inte vara krångligt. Satsa på en smidig vagn (vår favorit här!), packa vatten och snacks – och våga testa ett nytt ställe. I Tyresö kommun ligger det pampiga Tyresö slott med sina rum.


Slottet ligger i ett naturområde vid Kalvfjärden och ute på Notholmen, en liten ö som nås från fastlandet av en bro, finns ett café, en gästhamn och ett vandrarhem.

Då fanns det nåt som hette Teknorama där det var mycket saker att pilla på och greja med och testa själv. Kanske egentligen passar lite större barn men jag tror att en del saker passar även småttingar. Annars var jag på badhuset med min 2-åring för någon vecka sen.


På Huddingebadet har de ett miniäventyrsbad för barn 0-år. Med folklig och glad stämning funkar Fridays perfekt för hela familjen. Här kan man bland annat förvänta sig hamburgare och desserter som gör både små och stora smått saliga.


För barn upp till tolv år erbjuds en separat meny med exempelvis burgare, fajita och köttbullar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg