onsdag 17 mars 2021

Whiskyprovning systembolaget

Köp Direkt – Få hem fin Presentbox! Greatdays - Upplevelser i hela Sverige - Perfekta presenten. Hitta och jämför erbjudanden på upplevelser. Stort utbu bra priser.


Läs mer här om whiskyprovning i butik. Systembolaget erbjuder dryckesprovningar i flera butiker.

Varmt välkommen att lära dig mer om dryck, eller mat och dryck i kombination. I flertalet av våra butiker kan du gå på whiskyprovning kvällstid. Det sker efter stängning och med vår välutbildad personal. Det går också att prova whisky hemma. Vilken typ av whiskyprovning som passar bäst beror helt på vilket syfte man har med provningen.


Som grädde på moset kommer de gäster som deltar vid denna whiskyprovning bli medlemmar av Monochrome Joker Club, en exklusiv klubb för de få utvalda whiskykännare i världen som har smakat alla flaskor. Prova whisky, whiskyprovning , whiskey tasting i Stockholm. Boka vin- öl- och whiskyprovning gör du lättast i butiken.


Vi ser att du har favoriter sparade, klicka här om du vill spara dem i ditt konto.

Den första tappningen av Isle of Lime är slut. Den uppskattade utgåvan kommer nu tappas en andra gång. Denna gång är det de sista dropparna av den ursprungliga blandningen som lagrats ytterligare en t. Du får sedan smaka av flera olika sorters whisky medan du lär dig teknikerna för att fullt ut uppleva den utsökta drycken. Du kommer få ta del av ett noga utvalt antal whiskeysorter som kommer hjälpa dig bredda dina kunskaper och dina sinnen om och för whiskyn. Ta med vänner, bekanta och familj till en whiskyprovning ! En whiskyprovning är en rolig aktivitet som låter dig ta del av whiskyn på ett större djup.


Med en whiskyprovning hos oss kommer du med hjälp av våra professionella provningsledare att få följa med in i whiskyns universum och ta del av nya smaker och dofter hos denna rika dryck. Spirit of Hven MerCurious är producerad på ön Ven i Skåne. Ett av de mest delikata whiskyrecepten som skapats och lanserats på Hven, lovar destilleriet. Visste du att den skånska ön Ven har ett eget destilleri?


En Present Att Minnas från Upplevelse. Vinexperter använder olika typer av vinprovningprotokoll. Taystas vinprovningsprotokoll utgår ifrån WSET, en professionell vinutbildning for sommelier. Whiskyprovning i Stockholm, Göteborg eller Malmö m. Whisky är en hel värld i sig med flertalet stilar. Lär känna whiskyns mystiska smaker.


Syftet med provningen är att visa upp vilken mångfald och skönhet som döljer sig i hela det stora begreppet whisky (eller whiskey beroende på vem man frågar). Provningsledaren kommer berätta om de olika begreppen i whiskyvärlden, historiken och hur de olika tillverkningsprocesserna skiljer sig åt.

Vi levererar våra produkter både till restauranger och systembolaget. Vi kommer att starta ett eget whiskydestilleri där vi på hantverksmässigt vis med noga utvalda råvaror skall destillera råsprit som lägger grunden för våra egna exklusiva whiskykaraktärer. Gå ihop ett stort gäng så behöver det inte heller bli så dyrt att köpa ut whiskyn. Börja med att tänka ut ett tema för din whiskyprovning.


Föreningens syfte är att öka intresset, kunskapen och kännedomen om whisky och dess fulla innebörd. På varje ark ryms fyra glas. Det matta papperet är av tjockare kvalitet och enkelt att skriva på. Frakt tillkommer - se ovan.


LÄS MER OCH SE FLER BILDER.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg