torsdag 4 mars 2021

Visa svenska undertexter

Under år har Termo Original haft fokus på att utveckla dom bästa tänkbara underställen. Material som passar dom skandinaviska årstiderna och det varierande klimatet. Här kan du köpa friluftsmat. Muggar, stekpannor, bestick m. Skotork, strumpor, mössor med mer.


Filmer och Tv- undertexter med olika språk, tusentals översatta undertexter uppladdade dagligen.

Gratis nerladdning från källor, API support, miljoner av användare. Välj de inställningar du vill använda och se hur de ser ut i Förhandsgranskning. Hitta nya favoritfilmer på Play. Se svensk och utländsk film och välj bland populära klassiker och hyllade guldkorn.


Divxsweden är den enda svenska undertextsidan som lovar att dina undertexter håller hög kvalitet eftersom varje översättare måste genomgå en QC (Quality Check). TV-program undertexter nedladdning plats. Vet dock inte hur om dom är lika snabba som undertexter eller swesub var för några år sedan.


De kan visas ovanpå bildens toppmarginal eller bottenmarginal (överlägg) eller visas ovanför eller nedanför bilden (dockade).

Standardinställningen är Nedanför bild. Visa video med undertexter och textning på iPad När du tittar på videoinnehåll i Apple TV-appen eller andra appar som stöds kan du visa undertexter och dold textning (om tillgängligt). Pad visar vanligtvis förvalda undertexter och dold textning men du kan också välja speciella undertexter , som undertexter för döva eller personer med nedsatt hörsel (SDH), om sådana är tillgängliga. Markera eller avmarkera Visa alltid textning. Ett menyfält visas längst ner på skärmen.


Om det finns undertexter visas en CC-ikon. Klicka på eller klicka på CC-ikonen. Tryck eller klicka på det språk som du vill visa undertexter i. Undertexter kommer nu att visas på din skärm.


Det är t ex divxsweden som översätter Lost. Vill du ha toppkvalite på dina svenska undertexter då ska du vänta till divxsweden är klar med sin översättnig. Om du inte hittar den undertext som du letar efter ska du gå in på undertextsidans forum och leta efter översättningar som är på gång.


Not: Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter och romaner. Att läsa gestaltad text är att öva sig på dubbelblick: det finns en yttext och en undertext i allt som händer. Som utbildad skrivtolk med extra utbildning i svenska jobbar jag även med undertextning av filmer.


Specialinriktning på filmer där personerna talar med skånsk dialekt. Filmerna skickas till mig och jag levererar undertext -filer som matchar filmen. Så här gör du för att slå på undertexter , syntolkning och teckenspråkstolkning på de olika SVT Play-apparna: Om programmet har en syntolkad eller teckenspråkstolkad variant så hittar man det på samma plats där man slår på undertexterna.

OS och Android (mobil och surfplattor) Välj det avsnitt som du vill se. Glosbe, online-lexikon, gratis. Bläddra milions ord och fraser på alla språk. Välj vilka språk du helst vill ha. Jag valde svenska i försthand och engelska i andra.


Nu ska du välja vilka tjänster du vill inkludera. Detta innebär i klartext vilka webbplatser på nätet du vill hämta undertexter från. Dels för att han som hade sidan ville tjäna pengar på det (påstod att hans servrar kostade 5' i månaden att driva) och dels för att han blev en despot som inte tillät översättare att prata med översättare på andra sidor.


Jag har valt Podnapsi, OpenSubtitles. Svensk Medietext har alltid månat om att de som utför arbetet också får skälig ersättning. Därför är vi de enda i branschen som kan erbjuda våra översättare och textare kollektivavtal. Vi vill vara ett seriöst undertextningsföretag som alltid håller hög kvalitet och det är vår kompetenta grupp av frilansare som skapar förutsättningarna för det.


I svensk TV finns undertexter till allt - serier, filmer, dokumentärer och nyheter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg