måndag 22 mars 2021

Whiskyprovning stockholm

Provning för Whisky-älskaren. Se våra 21-timmarskryssningar. Förboka maten, det blir billigare! Minisemester genom Stockholms vackra skärgård. Umgås, ät gott, dansa och ha kul.

Hitta och jämför erbjudanden på upplevelser. Stort utbu bra priser. Whiskyprovning Stockholm tar med dig på en färd till whiskyns värld. Genom ett presentkort eller våran whiskyprovning får du ta del av whiskyns fantastiska. Vi tyckte till slut att vi ville lära ut våra kunskaper och nå ut till allmänheten med denna underbara konst.


Vår whiskyprovning i Stockholm går givetvis också i smaken tecken och här lämnar vi ingen oberörd. Exklusiv whiskyprovning - ge bort en intressant och lärorik kväll i whiskyns mångskiftande värld. En smakrik och bra present med provning av prestigemärken.

Spännande whiskyprovning i Stockholm med kunnig whiskymästare! Välkommen till vår mysig whiskykällare i Gamla Stan. Ingen kan säga precis vilka dofter eller smaker du själv känner! Våra tidigare upplevelser präglar vår förmåga att sätta ord på det vi känner när vi avnjuter och försöker beskriva whiskyn. Prova minst fem olika whiskysorter och lär dig allt du behöver kunna om whisky!


Självklart kan vi ordna detta. I flera av våra butiker kan du prova whisky med våra professionella medarbetare. Läs mer här om whiskyprovning i butik. Varje år arrangerar vi högklassiga whiskykryssningar med whisky i centrum på Viking Cinderella.


Dels resor med whiskyprovning , trerättersmiddagar med mera och världens största flytande whiskymässa. Boka tidigt, intresset för den gyllene drycken är stort. Greatdays - Upplevelser i hela Sverige - Perfekta presenten. Köp Presentkort Enkelt Online.


Oftast på begagnade amerikanska whiskeyfat, ibland på dito vinfat, sherry är vanligast. Men något som blivit alltmer populärt är slutlagringar på nåt helt annat. Boka exklusiv whiskyprovning i Stockholm.

De flesta provningar tar två timmar och tilltugg ingår. Här erbjuds ett brett utbud av whiskyprovningar där du lär dig vad som döljer sig i begreppet whisky och vilken mångfald och skönhet som döljer sig i den ädla drycken. För att tillverka Whisky krävs – korn, vatten och jäst – men vad är det som gör variationen så oändlig?


Hyfsat påläst eller helt okunnig ? Till våra öppna öl- och whiskyprovningar är alla över år välkomna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg