fredag 21 februari 2020

Taklyftar

Human Cares taklyftar samlar in data och information om lyftens användning. Denna information ger möjlighet att säkerställa att lyftarna används och att de används på rätt sätt av vårdgivare. Detta minskar ryggskador, sparar kostnader och ökar avkastningen på din investering.


INSIGHTS ger dig full kontroll! Takflyftsystemer är utformade för att kombineras, varieras och användas på många olika sätt – och banar väg för unika och effektiva lösningar för att.

Taklyftar Projektering och beställning av taklyft. Förskrivaren skickar in en konsultationsblankett till Hjälpmedel Stockholm. Hembesök bokas, en så kallad projektering. Vad tycker du om vår nya hemsida?


Svårt att hitta, några fel som smugit sig in eller annat vi kan rätta till? Montering av taklyftar Innan man sätter upp takskenorna görs en bedömning på vilket sätt skenorna bäst monteras med hänsyn till tak- och väggkonstruktion (projekteringsunderlag). Montören tar även hänsyn till takets höj lampor, skåp, gardiner, pelare, brandvarnare, ventilation, vippfönster, m. Vid projektering och beställning av taklyft krävs nedanstående rutiner i enlighet med Region Stockholm.

Kontakta projektörerna nedan vid frågor om förskrivningsprocessen för taklyftar. Inom Stockholms läns sjukvårdsområde använder vi oss av cookies. Genom att surfa vidare på vår webbplats godkänner du detta.


Förflyttningslösningar ska möjliggöra en säker vårdmiljö och spara värdefull tid – både för patienter, vårdtagare och vårdgivare. Human Care erbjuder ett komplett sortiment av taklyftssystem i form av taklyftar , skenor, selar och tillbehör. Manöverdosans sladd eller nödsänkningssnöre får ej användas. På vissa sjukhusavdelningar, som inte är äldreboende eller rehabilitering, behövs inte taklyftar ovanför varje säng.


Då är det vanligare med en mobil lyft på hjul. En för varje avdelning. Våra taklyftar gör att det blir smidigare att flytta patienter både på vårdhem och i patientens eget hem och där lyft av patienten från sängen till rullstolen eller vice versa hör till vardagen. Taklyften minskar vårdgivarnas arbetsbelastning och hjälper dem att utföra sitt arbete.


Hjälpmedelcenter Sverige är ett nationellt kunskapscenter inom förflyttningskunskap. Vi sprider vår kunskap genom utbildning och skrifter. Vi gör vardagen enklare.


I mer än ett kvarts sekel har vi helhjärtat ägnat oss åt utveckling av smarta hjälpmedel för enkla förflyttningar samt åt att göra. Omklädningsrummen och bassänglokalen är tillgänglighetsanpassade.

Det finns taklyftar , stolslyft och andra hjälpmedel att tillgå. För att bada hos oss ska du vara självständig på land och i vatten, annars ska en ledsagare följa med. Styrketräna eller träna efter eget program i gymmet.


Boka gärna tid för gyminstruktion. Pernova erbjuder produkter för både överflyttning och förflyttning. Mobila lyftar är ett mycket. Pernovas vision är att vara en av Sveriges främsta leverantörer av medicintekniska hjälpmedel.


Läsa e-post via webben. Din inkorg har ett utrymme på 2MB.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg