fredag 14 februari 2020

Takkrok betong

Beskriv vad som ska göras och få anbud från lokala betongföretag. Hos oss på K-rauta hittar du ett välsorterat, prisvärt och kvalitativt utbud av krokar och konsoler. Tavelkrok Apponwall Slipp borra i betong ! Häng tavlan snabbt och enkelt.


Svensk innovation och svens. Handla smidigt ur vårt stora sortiment och få hemlevererat.

Bultpistolen är ett rationellt verktyg för infästningar i hårda material men eftersom den skjuter in beslagen är den mycket farlig i ovana händer. Risk för kringflygande hårda flisor är betydligt större än om du borrar i betongen. Använd alltid skyddsglasögon oavsett om du använder spikpistol eller borrar i betongen med. Vit skruvkrok komplett med plugg.


På Jula siktar vi högre. Vi vill motivera människor att själva förenkla sin vardag och skapa sig ett aktivt och roligt liv. M Command självhäftande takkrok sitter säkert och skadar inte underlaget vid borttagning.


Det unika systemet har en tejp som fäster på alla solida ytor och som kan tas bort utan att skada den underliggande ytan. Blir också galen på grannar som använder maskiner som låter som bålgetingar när dom ska sätta upp något i hård betong , sist kilade jag över och borrade klart alla deras hål på några minuter och bad dom komma förbi nästa gång dom ska borra i betongen.

Ska fasen inte ta flera minuter att göra ett enda hål. Med krokar organiserar du ditt hem, var sak på sin plats. Vi har krokar av alla typer och varianter till bra priser. Alltid med snabb leverans! Professionell rådgivning.


Krok för användning i både vägg och tak. Den medföljande pluggen är utformad med två gingar som fäster på sidan av väggen och ger en stabil infästning. Upphängningskrok till takdoslock. Passar till takdoslock för äldre takdosa med mittstolpe.


Lämplig att använda för att hänga upp. Takkrok , för gips, Duo-Max TSP, Thorsman. Vi hittade jättebra självhäftande krokar till grytlappar och sånt.


Krok självhäftande Bosign 4-packSätt upp extra krokar utan att behöva borra! Super starka krokmagneter med gänga. Se vårt stora utbud på nätet. Vi håller på att ta fram en ny takkrok för betong - och lertegel, som ger ett smidigare montage. Samma skena för stående som liggande modul.


Inredningsinspiration Att gjuta i betong är ett sätt att göra unika och personliga inredningsdetaljer. Leta efter lite passande former och blanda betongen enligt anvisningarna på påsen, sedan är det bara att gjuta på!

Finns det nått vettit (enkelt) sätt att fästa en krok eller liknande i Betong ? Skulle vilja hänga upp mina skidor på väggen eller i taket i källarförrådet, men pallar inte att borra upp krokar där nere (= då måste jag ta ut allt för det kommer bli dammit m.m.). Typ nått superlim eller liknande som håller?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg